Kim Kardashian- nejvíc sexy ženská v Hollywoodu

Nejlepší kamarádka Paris Hilton a zároveň nejvíc sexy ženská v Hollywoodu, to je Kim Kardashian. Sexbomba z realityshow Keeping Up With the Kardashians, natočila nejedno porno video, má vlastní módní obchod, podíly v několika světových firmách a co je hlavní, je neuvěřitelně sexy! Přesvědčte se sami v naší fotogalerii!

Manželka zpěváka Kayena Westa Kim Kardashian

Třicetiletá Kardashianka se proslavila v roce 2007 nahrávkou domácího sexu s tehdejším přítelem Ray J, zároveň vyšly i její fotky pro Playboy a od té doby se stala ostře sledovaným vlakem Hollywoodu. Společně se dvěma sestrami, Kourtney a Khloé, se starají o stálý příliv drbů a nových fotek pro celou Ameriku. Všechny se zajímají o módu, hrají, moderují, ale jak sami vidíte, jen o jedné z nich se dá říct, že neexistuje žádná jiná, která by se jí vyrovnala!

Kromě módní značky Dash, kterou má Kim na svědomí ji můžete zahlédnout ve filmech Disaster Movie nebo Deep in the Valley, stejně jako v jedné ze současných realityshow na MTV US. Objevila se v seriálu „Jak jsem potkal vaši matku“ a těšit se na ni můžete i ve třetí sérii Beverly Hills 90210. Pro fanoušky plných křivek nabízíme rozsáhlou fotogalerii nahých i oblečených kousků s nádechem orientu.


 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies