Kelly Brook: časopisová hvězda

Kelly Brook, Kelly Brook... co vám to jméno jenom říká? Co takhle Loupež po Italsku, Škola Svádění nebo Piranha 3D? Ne? Tak Playboy, FHM, MTV, nahé fotky...? Stále nic? V tom případě je čas ji poznat!

Černobílá fotografie nahé ženy pózující v posteli

Kelly Brook začala jako většina známých krásek modelingem. V 16-ti začala fotit a během pár měsíců padla do oka největším britským bulvárům. Následovaly jména jako CQ, Loaded, FHM, Playboy.. V roce 2005 a 6 dokonce hrabala jedno ocenění za druhým, od nejvíc sexy ženy světa po nejpronikavější pohled.

Začala moderovat na MTV, účastnila se tanečních soutěží (Hvězdy tančí) a nacpala se všude, kam jen to ještě šlo. Podlízání se jí ale pěkně vyplatilo. Dostala roli Lylovy přítelkyně v Loupeži po Italsku, Nikki Morris v Need for Speed Underground 2, následovala Škola Svádění (Sophia Rosselini) a nejnověji Piranha 3D, kde hraje Danny.

Kromě neuvěřitelné přesýpací postavy má Kelly jako jedna z mála modelek i herecký talent. Co říkáte? Jdete si pustit Piranhu?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Tony Hawk – machr na skejtu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies