Když to holky ve fitku přeženou

Včera tu byl článek, který radí jak si poradit s rostoucím pupíkem a jinými faldíky. U chlapa to asi až tak nevadí, pokud v posilovně tráví trochu více času než je zdrávo. Horší je to u ženských. Některým se to možná zdá sexy, ale…..

Fotografie žen při soutěži Fitness Bikini

Pro milovníky svalů

Chlapi milující vyrýsované svaly asi budou unešení touto ne úplně obvyklou krásou. Zrovna před pár dny se tito milovníci mohli pokochat ženským svalnatým tělem v Las Vegas. Konaly se tady nejprestižnější soutěže v bodybuildingu Mr. Olympia a Ms. Olympia. Už po čtvrté si první místo odnesla namakaná dáma z Ameriky Iris Kyle.

Tyhle holky se ale dají!! (mulattodebate.websitetoolbox.com)

Ženskost díky make-upu a bikinám

Některým to přijde absolutně asexuální a ani zjemnění mužského vzhledu s tvrdými rysy nepomáhá. Zvlášť pokud se taková namakaná ženská chce zkrášlit až moc výrazným make-upem, titěrnými bikinami, které toho odhalí fakt hodně. Nezbytností jsou také blonďaté odstíny vlasů a gelové nehty. Holky pak spíš vypadají jako nepovedený travestita.

Některým vyrýsovaným ženským se po ukončení jejich kariéry neprotiví hupsnout do světa porno filmů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies