Když onanie byla fuj

Nekruťte nevěřícně hlavou, skutečně tento nejoblíbenější chlapský koníček, známý též jako samošoust, honit vocas, brósit buca, vycákat větev, ručkovat apod., patřil v minulosti k největším strašákům. Časy se naštěstí mění, a tak se pojďme podívat, co by vás čekalo v dobách (ne)dávno minulých, kdyby vás přistihli s rukama v kalhotách.

Fotografie muže, který má ruku v poklopci

Tolerantní antika

blogspot.comKdyž se takový onanista narodil v době antiky, třeba ve starověkém Římě nebo Řecku, nemohl si líp vybrat. Dobové prameny uvádějí, že učitelé si ve školách stěžovali, jak je při výkladu ruší hlasité vzdychání vzrušených žáků. Slavný filozof Diogenes to vybalil rovnou na náměstí, protože dle jeho názorů je onanie stejně přirozená potřeba jako hlad nebo žízeň. O Římanech zase víme, že při masturbaci dávali přednost levačce.

Jenže i v těchto onanii příznivých dobách se vyskytli doktoři, a ne ledajací, kteří mudrovali cosi o škodlivosti masturbace, která údajně odvádí z těla životní elán a důležité živiny.

Hrůzostrašné exponáty

blogspot.com

Temný věk pro všechny fanoušky onanie nastal až později a trval zhruba do poloviny 20. století. Důkazy najdete i v pražském Muzeu sexuálních pomůcek. Do kolen vás dostane protimasturbační obleček – něco mezi skafandrem a svěrací kazajkou - z roku 1936. Vyráběl se sériově, takže byl určitě i oblíbeným vánočním dárkem. Ještě dál šel elektrický protimasturbační přístroj. Speciální kroužek se nasadil přímo na penis potenciálního pachatele (onanisty) a v případě erekce byl vyslán impulz do ložnice rodičů, kde se rozezněl zvonek. Bdělý rodič tak mohl vyskočit z postele a zasáhnout, než dojde k nejhoršímu. Možná byste dali přednost krytu na penis. Nebojte, močení by bylo v pohodě, ale vaše nenechavé pazoury by k němu nemohly.

Sanatoria pro onanisty

Když si dítko nedalo říct po dobrém a ani elektrický kroužek nepomohl, bylo na čase svěřit výchovu odborníkům. Opravdu existovala i protimasturbační sanatoria, která měla děti odnaučit tomuto nepřístojnému chování. Oblíbenou terapií byl třeba výplach močové trubice lepkavým roztokem. Onanistů opravdu ubylo. Tenhle zákrok totiž někteří nepřežili. Lékem na masturbaci byla i obřízka, a to mužská i ženská.

Církev vs. medicínawordpress.com

Církev si dodnes s onanií tak nějak neví rady. A bezradní mladí křesťané a křesťanky, kteří navzdory víře občas zašátrají ve spoďárech, tápou. Zatímco někteří kněží v tomhle počínání vidí těžký hřích, jiní jsou mnohem shovívavější. Ale abychom církvi nekřivdili. Mnohem větší paseku v názorech na masturbaci napáchali felčaři. Běžně se tvrdilo, že onanie má na svědomí impotenci, šílenství, epilepsii, vykrvácení a nakonec i smrt.

Názory kapacit

T. G. Masaryk jí nemohl přijít na jméno. Podle něj onanie svádí k perverzitě. To jeho vrstevník, Sigmund Freud, naopak tvrdil, že „ onanoval každý, a kdo to popírá, onanuje dodnes“. A kdopak je autorem výroku „Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti“ Nikdo jiný než učitel národů J. A. Komenský.

Masturbace nevadí. Ale…

bored-to-death.comOdborníci vidí problém jinde. A sice v tom, že stále více chlápků hledá potěchu ve své levačce než v náručí partnerky. Když k tomu přidáme rozsvícenou obrazovku PC, jsme doma. Virtuální sex. Je prostě jednodušší, nemusíte investovat čas, prachy, emoce a energii ke svádění ženské z masa a kostí. Ale sexuologové varují, že návyk na masturbaci u internetového porna vede k tomu, že chlapům k vyvolání sexuálního vzrušení už nemusí stačit normální sexuální podněty.

Šampión v onanii

Určitě vás obohatí informace, že existuje i neoficiální mistrovství světa v masturbaci. Pěkného výsledku dosáhlo Česko v roce 2008, kdy náš borec po osmihodinovém výkonu vymasturboval pro naše barvy stříbrnou medaili. Česká republika se zas jednou zviditelnila.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies