Když ji chcete změnit

Říká se, že milovat znamená brát druhého jaký je, se všemi klady i zápory. Ale ruku na srdce - málokdo by nechtěl svou milou alespoň trochu změnit.

Fotografie ženy pózující v obleku

Když chcete změnit její postavu

Kritizujte s láskou

Málokterá žena je stoprocentně spokojená se svou postavou. Většina chce být štíhlejší, ty hubené zase touží po ženské postavě. Jakékoliv připomínky týkající se vzhledu jsou proto bolestnější než se zdá. I ta zdánlivě nejsebevědomější kočka na světě má nějaký mindrák. Takže chcete-li, aby konečně shodila ten špíček na břiše nebo začala zpevňovat svůj hezký, ale věkem povolený zadek, vybírejte vhodná slova i tón hlasu. Dvakrát chvalte, jednou kritizujte. Kritika pak tolik nebolí. A především, kritizujte s láskou.

Pokud například místo věty: „V té sukni vypadáš jak selka, proboha převleč se.“ řeknete „Tahle sukně ti moc nesluší, miláčku, nechceš si vzít raději tu modrou?“, nikoho nezraníte a ještě dosáhnete svého.

Pozor také na kritizování týkající se jídla. Opakování narážek typu „Nežer tolik, budeš tlustá!“ může časem spustit pocity frustrace a odtud je často už jen pár kroků k poruchám příjmům potravy. Mnohem lépe vyzní nabídka: „Miláčku, všiml jsem si, že jsi trochu přibrala. Pojď, budeme spolu jezdit na kole.“

Zvedněte jí sebevědomí

Přestože vaše drahá polovička nedisponuje dokonalou postavou, snažte se zdůrazňovat její přednosti a posilovat sebevědomí. Takto „nakopnuté“ ženy vám vracejí spokojenost a s radostí vás dělají šťastným, kdežto zamindrákované slečny bývají podrážděné, protivné, a mívají menší chuť na sex. Na přílišnou kritiku tedy doplatíte i vy.

Když chcete změnit její chování

V tomto případě není lepšího řešení, než si s citem, ale na rovinu promluvit. Vadí vám její žárlivost? Ujistěte ji, že nemáte zaječí úmysly a že opravdu milujete jen ji. Je příliš pesimistická? Buďte jí příkladem, ukažte, že to jde i jinak. Ať už vám vadí cokoliv, pamatujte, že nikdo není dokonalý, ani vy!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies