Kdy je nejvyšší čas na rozchod?

Vztah dvou lidí opačného pohlaví je hlavně o toleranci a kompromisu, nikdy však není ideální. Co dělat, když se z ráje pomalu, ale jistě, stává peklo? Víte, kdy je nejvyšší čas na rozchod?

Zamilovaný smějící se pár v objetí

Dokonalý vztah neexistuje - záleží na tom, jak jste tolerantní!

Jak již napovídá nadpis článku, dokonalý vztah opravdu neexistuje, vždy se nějaké problémy najdou, ať už podstatné či nepodstatné. Každý pár vzniklou situaci řeší jinak – někdo to překousne, jiný zvolí „pauzu“ či rovnou rozchod. Nezapomeňte však na to, že partnera se musíte naučit respektovat i s negativními stránkami.

 

Raději partnerovi řekněte všechno co vám vadí na rovinu, vyříkejte si to, pohádejte se, nechejte vybuchnout své pocity. Dobrá hádka pročistí vzduch, není nic lepšího než udobřování. Pokud vám na vašem protějšku opravdu záleží, tak se raději do takových pokusů, jako je „pauza na zkoušku“ raději nepouštějte – mohlo by se vám lehce stát, že to dopadne jinak, než byste čekali.

Láska je láska, ale kdy je čas říct „sbohem“?!

Už jsme radili těm, kteří jsou si s láskou ke svému protějšku i přes drobné problémy jisti. Co dělat v případě, že váháte? Když už přemýšlíte o tom, že city k druhé osobě nejsou to, co bývali a soužití s protějškem se pomalu mění z ráje v peklo, je lepší dát si pauzu a uvědomit si, co vlastně chcete.

 

Pokud víte, že váš partner má chyby, které jen tak nepřekousnete a časem vám budou ještě více vadit, je lepší se rozejít. Zní to sice děsivě, ale stejně by k tomu ve většině takových případů došlo.

Jak se důstojně rozejít, aneb jsme přeci lidi...

Jak se důstojně rozejít? Nemusíte v této nepříjemné situaci hned po sobě řvát, házet různé předměty a vše si vyčítat – nezapomeňte na to, že jste se svým protějškem zažili i pěkné chvíle. Seberte všechnu odvahu a udělejte radikální řez co nejrychleji.

 

Čím více jej budete oddalovat, tím to bude horší. Vysvětlete mu citlivě, ale upřímně, jak se věci mají. Nezamlčujte mu pravé důvody rozchodu. Pokud mu budete tvrdit, že není chyba v něm, ale ve vás, nevzdá se naděje, že váš vztah může ještě v budoucnu fungovat.

Muži versus ženy - nevěra nemusí být vždy důvod k rozchodu

Nevěra je v součastné době strašákem mnoha párů. Musí být nutně nevěra důvodem k rozchodu? Ve většině případů je to částečný důkaz neúcty k partnerovi, který tak dává najevo to, že se ve vztahu nudí.

 

Pozor, nemusí to tak ale být vždy, záleží na okolní situaci. Pokud vám váš partner zahýbá na každém rohu, tak není na co čekat, rozejděte se s ním raději hned. Co se týče úletů na jednu noc, tak je to trochu komplikovanější – záleží, jak moc svému protějšku věříte – mohlo se to stát jen jednou, ale co když se to bude opakovat?!

Svět muže - další zajímavé články z rubriky

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies