Kdo si hraje nezlobí, hrajte taky!

V dnešní době patří internet k životu stejně jako mobilní telefony, tablety či notebooky. Někteří z nás jej využívají ke studiu, jiní k práci, ale nejeden z nás s ním občas zabíjí nudu prostřednictvím online her. Dnes už však málokoho zabaví stolní fotbal či solitare, proto vyhledáváme akčnější a tedy i atraktivnější hry.

Propagační fotografie k PC hře Panzar

Tvůrci online her se rozhodli využít nejnovější grafické triky a 3D technologie, aby zaujali dnešní náročné hráče „onlinovek“, protože si uvědomují, že moderní dobou hábe právě rozvoj technologií. Mezi nejoblíbenější hry současnosti bezesporu patří Panzar, Metin 2 a War Thunder, proto jsme se rozhodli, že Vám, kteří je neznáte, je přiblížíme.

War Thunder

War Thunder je MMO bojová letecká hra, což v překladu znamená hromadná online hra. Její děj je zasazen do druhé světové války, proto nabízí jako hratelné země Spojené státy americké, SSSR, Německo, Japonsko a Velkou Británii. Kromě letadel, která obsahuje základní hra, je již ve vývoji rozšíření o tanky a lodě a mimo jiné také o dvě další země: Austrálii a Itálii. Dokažte si, že jste jeden z nejlepších válečných pilotů z celého světa.

War Thunder
Metin 2

Metin 2 je stejně jako předchozí zmíněná hra dostupná hráčům z celého světa. Nyní už však nebudete stát na pokraji válečné zkázy, ale ocitnete se ve světě, který kdysi býval kdysi harmonický bez existence nemocí a válek. Vše se však změnilo, když na zemi dopadl obrovský kámen – kámen zvaný Metin. Jeho vlivem se zvířata začali měnit v příšery a vznikly smrtelné nemoci šířící se po celém světě. Mrtví začali ožívat jako nemrtví a působí zkázu a chaos. Z poklidného světa se tak stal svět hrůzy, z něhož na pohled není úniku. Zoufalství, které způsobil dopad kamenu, byl však jen začátek. Na zemi postupně padají další kameny Metin. Lidé tuto zkázu přisuzují Dračímu bohu, pomůžete jim usmířit si ho, a zachránit tak svět?

Panzar

Celá hra Panzar je zahalena do fantasy hávu, takže se zde potkáte s orky, trpaslíky i lidmi. Na první pohled je unikátní ve velmi dobře propracované 3D grafice a také svým Zombie stylem. Díky šílených bitev, magie a fantastické síly jednotlivých postav zaujme Panzar hráče všech věkových kategorií bez ohledu na pohlaví. V této hře se dokonale odreagujete od každodenních problémů a opravdu se pobavíte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies