Každý může mít Lamborghiny!

Imponuje vám značka Tonino Lamborghini? Není divu, vždyť jde o prvotřídní kvalitu i design. Teď se můžete v Lamborghini, tedy spíše na Lamborghini vozit i vy! Představíme vám luxusní skládací kola této značky. Není to sice mazlík na čtyřech kolech, ale i tak je jistě oceníte.

Skládací kolo Tonino Lamborghini

Do města jako dělané

Ranní i odpolední zácpy vám drásají nervy? No vidíte a pořízení skládacího kola Tonino Lamborghini STRADA či CONETTO ušetří spoustu nervů, peněz a času. Jako bonus můžete brát styl, který s tímto luxusním kolem získáte. Pokud bydlíte ve větším městě, budete nadmíru spokojeni. Z domova klidně vyjeďte autem, až doprava začne houstnout, vykašlete se na to, auto zaparkujte a z kufru si vytáhněte tuhle pecku. Do kufru se určitě vleze, to se nemusíte bát a to i v případě, že vlastníte auto Mini-cooper. A teď pěkně v klidu dojedete až do práce, bez troubení a zbytečného stresu v autě. Opravdu to jde, jednou zkusíte a už se skládacího kola nevzdáte.

Jen si to představte, ráno si klidně můžete půl hodiny přispat a odpoledne budete zase dříve doma. Vždyť čas se dá trávit rozhodně příjemnějším způsobem než v autě.

Spousta výhod

Řeč o ušetřeném čase a rozčilování už tady byla, vezmeme to z jiné stránky. Jistě vás zajímají nějaké technické parametry. S klasickým kolem skládací kola Lamborghini ani nebudeme srovnávat. Má určitě několik výhod, ale je třeba brát v potaz, že jde o městskou cyklistiku. Určitě vás překvapí nízká váha skládacích kol, která je pro snadnou manipulaci samozřejmě žádoucí. Praktičnost vás také potěší, kolo poskládáte i složíte během minuty, je to opravdu rychlost a vůbec nic složitého. Nepotřebujete nosič na kolo, ani ho k autu nebudete muset připevňovat žádným jiným způsobem. Kolo složíte a pohodlně schováte do kufru nebo do auta.

Tonino Lamborghini STRADA a CONCETTO

Dva krasavci, kterým je městská cyklistika souzená. Jedna jízda a učarují vám, vsaďte se! Pokud rádi vyčníváte z davu, učarují vám ještě více. Každý si vás všimne. Ráno nebudete moci dospat, jak se budete těšit na svůj luxusní kousek. Je to jiné, než když sednete na klasické kolo, možná se vám prvně nebudou zdát malá kola, úzká řidítka a vcelku vysoký sed, ale rychle si zvyknete. Skládací kola Tonino Lamborghini jsou velice kvalitní a stylová. Celý rám a konstrukce jsou vyrobeny z kvalitní slitiny hliníku, dlouhá životnost je tedy jistá. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies