Katherine Heigl

V dnešním článku Vám představíme známou herečku Katherine Heigl. Přečtěte si o této sexy krásce více informací. Samozřejmostí je i bohatá fotogalerie.

Americká herečka Katherine Heigl na své propagační fotografii

Ze života sexy Katherine Heigl

Katherine Heigl (celým jménem Katherine Marie Heigl) se narodila 24.listopadu 1978 ve Washington D.C. V dětství se společně s rodiči a staršími sourozenci přestěhovala do Kanady, přesněji do Connecticutu. Již jako malá byla Katherine velmi krásná, není tedy divu, že začínala jako modelka.

Herečka a nebo modelka?

Katherine je nejen úspěšnou herečkou, ale také modelkou. Přesněji řečeno byla modelkou, protože dala přednost herectví a focení pověsila na hřebík. Fotit začala v 9-ti letech pro mezinárodní modelingovou agenturu Wilhelmina. Následovalo několik reklam a modelingových prací pro značky Sears a Lord & Taylor.Katherine se pravidelně objevovala v časopisech zvučných jmen.

Svůj filmový debut předvedla ve filmu That Night. Poté následovaly role ve filmech King of The Hill, po boku Gerarda Depardiea si zahrála v komedii Můj táta hrdina, se Stevenem Seagaem zase ve filmu Přepadení 2: Temné území, hlavní roli ztvárnila v komedii Wish Upon A Star. Následovaly role ve filmech Stand-ins, Prince Variant, Zóna soumraku, The Tempest, Bug Buster, Bride of Chucky, 100 Girls, Valentine a dalších. Prozatím poslední roli ztvárnila ve filmu Chceš mě, chci tě.

Katherine Heigl v seriálu Roswell a Chirurgové

Tato sexy kráska se nejvíce proslavila rolí ve veleúspěšném scifi seriálu Roswell, ve kterém si zahrála Isabelu Evans. Díky této roli se Katherine dostala na vrchol popularity. Další veleúspěšnou rolí, byla role Dr. Isabel 'Izzie' Stevensové v seriálu Chirurgové, díky které Katherine získala cenu Emmy.

Ze soukromí Katherine Heigl

Katherine Heigl je vdaná od roku 2007 za hudebníka Joshe Kelleyho, se kterým má dítě, přesněji holčičku, kterou společně adoptovali.

Pokochejte se krásou sexy Katherine Heigl v naší fotogalerii!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies