Kate Winslet a Gwyneth Paltrow – hlavní hrdinky Nákazy

Tyhle dvě krásky z Hollywoodu spatříte, pokud zajdete na nový film Nákaza. Ale nečekejte pohled na sexy herecké divy, ani jedna si ve filmu sexy roli nezahrála. Není divu, vždyť jde o film, který rozebírá smrtelnou hrozbu virové nákazy, která se šíří po celém světě.

Fotografie šestice herců propagující film

Možná Kate a Gwyneth ve filmu Nákaza ani nepoznáte. Maskéři jim dali opravdu zabrat. Z jinak moc krásné blondýny Gwyneth maskéři a tvůrci filmu udělali pacienta 0. Člověk postižený smrtelným virem asi ani bůhví jak sexy vypadat nemůže, ale takhle namaskovanou a nepřitažlivou Gwyneth jsme ještě snad neviděli. Nebojte se, sexy blondýna na vás čeká aspoň ve fotogalerii.

odhaleno.cz

Ani za normálních okolností sexy Kate Winslet vás v Nákaze nezvedne ze židle. Vzpomeňte si na krásky, které ztvárnila ve filmech Titanic nebo Romance a cigarety. V Nákazeji uvidíte jako usedlou, ač velice inteligentní doktorku Mearsovou, která asi netuší, že existuje make-up a oblečení podtrhující ženskou krásu.

entertainmentnews24.com

Snad se brzy dočkáme filmu, kde obě budou moci dát svou krásu zase na odiv.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies