Kate Middleton: vzor všech princezen

Jak se z obyčejné měšťanky stane princezna? Chová se slušně, nedělá skandály a zamiluje se do ní nastávající král. Kdo je ale doopravdy Kate Middleton, módní ikona celého království a druhá Lady Di, jak ji Britové rádi nazývají, nebo jen obyčejná holka s perfektními hereckými schopnostmi?

Britský princ William a vévodkyně Kate na společné fotografii

Kdo je Kate Middleton?

Anglická kráska, která je po osmi letech vztahu zasnoubená s Princem Williamem, je milá, trpělivá, bez skandálů a k tomu královsky krásná. Claudia Joseph už o ní napsala i knihu - jak 28-letá obyčejná holka inspiruje všechny „šlechtičny" kolem sebe, nejen co se chování a etikety týče, ale hlavně jako módní ikona? Mnohem více se můžete dočíst v "Kate Middleton: Princess in Waiting". Asi nebudete jediní, komu připadá celá ta velká britská svatba spíše jako Deník princezny.

Každá, i neskandální ženská, se ale chodí koupat, nosí v létě kraťásky a roztahuje nohy, když vylízá z auta v šatech. Na takových, i když obyčejných chvilkách, si však paparazzi smlsnou úplně nejvíc. Zachytit kalhotky princezny Kate jim nejspíš vyneslo balík. Podívejte se na ně i vy! Co k tomu dodat, Alžběta musela mít radost!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies