Kate Beckinsale

Kate se narodila 26. července roku 1973 ve Finsbury Park (Londýn, Anglie). Kate se rozhodla pro kariéru herečky a očividně to bylo fantastické rozhodnutí. Je totiž úžasnou, nádhernou a talentovanou herečkou.

Sexy tapeta Kate Beckinsale oživí pozadí pracovní plochy vašeho počítače

 

Její tatínek byl britský herec Richard Beckinsale, který zemřel roku 1979. Možná proto má herectví tak trochu v krvi. Její matka je castingová agentka Judy Loeová. Už jako malá se Kate věnovala psaní. Její literární pokusy dokonce dvakrát ocenili v prestižní soutěži mladých autorů. Pořadatelem této soutěže bylo knihkupectví W. H. Smithe.

 

Kate studovala francouzskou a ruskou literaturu v Oxfordu od roku 1991. Vydržela tam však pouze 3 roky, neboť ji mnohem více lákalo herectví. Její první filmový debut byl film v adaptaci Shakespearovy komedie “Mnoho povyku pro nic”. Získala v něm roli Hero. Byla to dcera messinského vladaře.

 

Její další nemalou rolí byla role studentky Darlene Davisové ve filmu s názvem “Téměř bez šance”. Darlene se vydala se svou kamarádkou na utajený výlet do exotické země. Během toho výletu se obě dívky dostanou do tamního vězení, kde jsou obviněny z údajného pašování drog.

 

Určitě si ji pamatujete i z legendárního filmu Pearl Harbor, kde si zahrála s Joshem Hartnettem a Benem Affleckem. Má na svém kontě spoustu dalších filmů. Mohli jste ji vidět ve filmu Lásce na stopě, Ďáblíci, Laurel Canyon, Emma, Fixlování, Van Helsing, Letec, Total Recall a v neposlední řadě i ve filmu E. A. Poe: Podivný experiment. Také si zahrála roli Alenky ve filmu Alenka v zemi za zrcadlem (1998).

 

Hrála i ve filmu Underworld. Prozatím byly natočeny 4 díly, ale již se pracuje na 5. pokračování. Při natáčení prvního filmu upírské ságy Underworld se Kate seznámila s režisérem Lenem Wisemanem, který se později stal jejím manželem. V loňském roce se ale bohužel po 11 letech rozvedli.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies