Karolína Kurková zdobí módní přehlídky

Karolína Kurková patří mezi přední české, ale i světové modelky. Její vzestup odstartoval bleskovou rychlostí a drží se dodnes. Je vidět na obálkách předních módních časopisů, dělá kampaně pro světoznámé značky a na módních přehlídkách je jako doma...

Karolína Kurková

Karolína Kurková v číslech

Datum narození: 28.2.1984
Výška: 180 cm
Míry: 85 – 59 - 87

Život Karolíny Kurkové

Karolína se narodila v Pardubicích, ale vzápětí se přestěhovala do Děčína, kde také vyrůstala. S modelingem začala již ve svých patnácti letech. Zpočátku se tomu tolik nevěnovala, chodila do školy a věnovala se svým koníčkům.

 

K roli opravdové modelky se dostala ve svých šestnácti letech. V té době vstoupil do jejího života Ital Alessandro Bazzoni, který viděl její fotky a odvezl je do Milána. Tam Karolíně zařídil focení a vzápětí následovaly smlouvy se značkami Miu Miu a Prada. Od té doby odstartoval vzestup Karolíny Kurkové jako modelky.

 

 

Během necelého roku už byla vidět na obálkách předních módních časopisů. Karolína nebyla ani plnoletá a vydělávala milióny korun.

 

 

Jak se dalo očekávat, Alessandro Bazzoni se stal jejím přítelem. Spolu si pronajali luxusní byt a Karolína se během tří let propracovala na špičku světového modelingu.

 

 

Dnes Karolína Kurková fotí pro ty nejlepší klienty, dělá kampaně pro značky jako je Louis Vuitton, Chanel nebo Dior a už dvakrát byla vidět v prestižním kalendáři firmy Pirelli, kde se objevují skutečně jen ty nejlepší modelky.

 

Kde byla Karolína Kurková zatím vidět

Kampaně:

Chanel, Christian Dior, Celine, Hugo Boss Fragrance, Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger, Giuliano Teso, Louis Vuitton, Versace, La Perla, Salvatore Ferragamo aj.

Obálky časopisů:

Glamour, Elle, Vogue, Numero, Telva, Harper’s Bazaar, Flair, Marie Claire, Nova, Photo

Módní přehlídky:

Anne Klein, Calvin Klein, D&G, MaxMara, Chanel, Louis Vuitton, Emilio Pucci, Sportmax, Antonio Berardi, Celine, Blumarine, Vera Wang, Christian Lacroix, Celine, Chloe, Prada, Chado Ralph Rucci, Matthew Williamson, Tommy Hilfiger aj.

Karolína Kurková ve filmu

Tak jako Eva Herzigová, i Karolína Kurková si zahraje ve filmu, který se jmenuje My Sexiest Year. Tento film natočí režisér a scénárista Howard Himelstein a bude obsahovat komediální, ale i dramatické prvky.

Kromě Karolíny Kurkové se ve filmu představí Harvey Keitel, Frankie Muniz, zpěvák Ryan Carbrera a další slavná topmodelka Amber Valleta.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies