Kam na luxusní swingers?

Po nějakém čase i ten sebevíc zaláskovaný vztah ochladne a zevšední, a to se podepíše také na kvalitě sexu. Je-li to i váš případ, a proto si chcete váš vztah trochu otestovat nebo ozvláštnit, možná byste mohli zkusit navštívit nějakou swingers party.

Erotický snímek trojice

Jak se vlastně swinguje

Zdroj: 24-7pressrelease.comNež se ale vydáte do nějakého swingers klubu, ať už je ten klub jakýkoli, měli byste mít dobrou představu o tom, co očekávat. V tomhle ohledu jsou všechny výraznější swingers kluby u nás v podstatě zaměnitelné, protože mají skoro stejná pravidla i poskytované služby. Problém je ale v tom, že hodně lidí má o swingers party pokřivené představy, většinou negativnější, než jak je tomu ve skutečnosti. V podstatě vůbec není čeho se obávat - všechny kluby mají jasně stanovené, že ne znamená ne, takže vás nikdoZdroj: cltampa.com nebude k ničemu nutit nebo vás jinak obtěžovat. Když budete chtít souložit jen se svým partnerem, nikdo vám v tom nebude bránit nebo se na vás dívat skrz prsty. Všude jsou k dispozici kondomy, lubrikační gely a jiné hygienické potřeby a jejich používání je vysoce doporučované, když už ne přímo nařízené. Prostředí v klubech je obecně také velmi čisté a příjemné, a to nejen na pohled, nejde zkrátka o žádné pochybné, nelegální nebo undergroundové podnikání - všichni se toho účastní z vlastní vůle a všechno je právně v pořádku. Na druhou stranu ale stejně tak není vhodné mít nějaké přehnané představy o tom, jaké tam probíhají orgie, protože (nelegální) drogy v klubech u nás nejsou vítané a pak jsou tu i další omezení.

 

Za chlapama radši jinam a další zádrhele

Zdroj: entertainment.ca.msn.comŽádný klub například nedovoluje účast jednotlivým mužům a některé dokonce výslovně zakazují homosexuální sex. Pokud jste tedy homo- nebo všechnosexuálové, radši zkuste něco jiného (abyste potom nedopadli jako Sasha Baron Cohen ve svém posledním filmu Bruno, kde se jako rakouský gay snažil najít si na swingers party nějakou slušnou dívku, která ho pak zahnala na útěk). Registrovat se tedy můžou pouze partneři nebo jednotlivé ženy a dívky. Nad osmnáct let, samozřejmě. V některých případech mají dokonce jednotlivé ženy a dívky slevu - například na swingers párty v klubu Swingers69  v jižíních Čechách stojí takový vstup 169 Kč, jindě bývá většinou dokonce zdarma. Normální cena pro pár je  ale nějakých 1000 Kč za celou párty, v tomhle případě obvykle s pitím a příslušenstvím v ceně. Někdy se platí od hodiny, v tom případě to vychází na takových sto až sto padesát korun za hodinu. Není to tedy úplně levné, ale zase tak astronomické ty ceny taky nejsou. Jen se připravte na to, že vás to příjde na víc než nějaká obyčejná diskoška. Nakonec ještě nějaké ty neobvyklejší úchylky také nejsou zrovna vítané. Jídlo se smí konzumovat jenom na baru, chlupaté kostýmy zvířatek nebo použité dámské boty a spodní prádlo tam nerozdávají, atd. (co všechno už je moc viz můj minulý článek o ujetých fetiších).

 

Ať vaše prdel pozná třeba středověk

Zdroj: masovaonania.rajce.idnes.czZ českých swingers klubů stojí za zmínku především tyhle - Paradiso, Zámeček a Fantasy v Praze, Extasy a Nesytka v Brně, Cassiopeia u Čáslavi, Gotika na Písecku a výše zmiňované Swingers69 v Českých Budějovicích. Rozdílů mezi nimi moc není, ale některé drobné se najdou. Tak například Cassiopeia a Gotika jsou spíše amatérské, přičemž Cassiopeia má celkem "domáckou" atmosféru a je asi nejintimnější, no a Gotika je asi nejvíce tématická se svým zaměřením na středověk. Z mírnějších "úchylek" se můžete vyžít například v bondage (poutání se - třeba i ke kříži na zdi ve Fantasy) nebo ve voyerismu (obvyklé bývají speciální místnosti s průhledy ve zdi). Obecně je to ale všechno docela mainstreamové, snad z výjimkou toho gotického motivu, který bývá trochu temnější, ale i to je celkem střídmé.  Ostatně můžete se dopředu podívat sami - všechny stránky klubů mají galerie. fotek Na některých webových stránkách profesionálnějších klubů najdete dokonce i 3D prohlídku (Fantasy) nebo instruktážní videa (Paradiso). Všechny swingers kluby pak nabízejí v ceně úvodní prohlídku klubu na místě. Nikdo vám tedy nebude nabízet zajíce v pytli (i když v tomhle případě by se hodil spíš anglický obrat "dick in a box"). Je to dostupné,  je to bezpečné a je to zábava. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.4 Počet: 5 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies