Jste ženatý? Tušíte, co vás za pár let čeká?!

Ještě to není tak dávno, co jste jí s radostí řekl před oltářem své ano? V takovém případě vám to asi ještě pěkně šlape, jste plní energie, zamilovaní, užíváte si kvalitní sex i jinak společně strávený čas. Jenže tohle všechno může být za krátko jen pěknou vzpomínkou. I jí časem to úžasné manželství začne prudit a bude prudit i vás. Co čekat? No uvidíte .....

Fotografie ženy, která křičí a drží se za vlasy

Nikdo není dokonalý

Ano přesně tak, ona není dokonalá, vy nejste dokonalý, takže ani vaše manželství či dlouhotrvající vztah nemůže být dokonalý. Je to jen otázka času, kdy se vám ta dokonalost začne rozpadat před očima. Slova lásky, zamilované pohledy a podobné projevy vystřídají ostřejší slovíčka a z očí půjdou spíše blesky. Jenže pak zas to usmiřování, taky bude o něco žhavější. Co se tedy s těma ženskýma děje a co jim vadí? To nikdo neví, jen ony samy. A že jim toho přes nos umí přelítnout!

Zamilovaný párNemáš čas, málo, peněz, tvoje matka!!!

Tak třeba peníze, to bude jednou problém. Jsou prostě ženské, které jich mají pořád málo a jestli mezi ně patří i ta vaše a víte to už v začátku, máte se později vážně na co těšit. Měl byste ji zatnou tipec hned ze startu, ale nějak nenápadně jinak zatne tipec ona vám. Vaše matka bude dalším problémem. Bude vás chtít mít jen pro sebe a cokoli od vaší maminky bude odmítat, cokoli!!! Pokud dáte přednost své matce, nebo ji dáte za pravdu, doma se svou ženou nevydržíte, na to se můžete spolehnout. Dalším háčkem bude váš čas. Dáváte jí toho svého málo, raději ho trávíte v hospodě, s kamarády, až moc a zbytečně se věnujete sportu, jste jím doslova posedlý,  všechno špatně! Tohle vám vyčte a vzápětí vás zase osočí, že kvůli vám nemá ani chvilku na to, aby se věnovala sama sobě. Pak se v tom má člověk vyznat.

Horší výčitky přijdou až budete mít děti. Opovažte se zapomenout na jejich oslavu, vyzvednout je v jeslích, ve školce nebo ve škole, to vám pak vroubek zůstane už navždycky a pokaždé vám to bude připomínat. Za okamžik ji budou Nůžky stříhající papírděti trochu na obtíž, protože kvůli péče o ně a psaní domácích úkolů nemáte čas vy dva na sebe, ani si nemůžete někam společně sami dva zajít. Až zařídíte pro děcka hlídání a koupíte lístky do kina či objednáte stůl v restauraci, pošle vás do háje, protože je z uklízení vašeho bordelu a skákání kolem vás unavená. Kdybyste aspoň přiložil ruku k dílu, ale to ne, taková věc vás ani nenapadne! Navíc se ani pořádně nevyspí, protože tak jako vy snad nechrápe vůbec nikdo. Pak zbývá ještě chvilka a budete se se svou nejbližší, tedy s peřinou stěhovat na gauč do obýváku.

A že by se těch věcí, které milované ženy nedokáží překousnout ještě našlo. Buďte velkorysí a zkuste je brát s rezervou, i když je to někdy fakt síla.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové drsné filmy v našich kinech
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies