Jste pod pantoflem?

Nikdy ze sebe nenechte udělat podpantofláka!!! Vaší čarodějnici se to zpočátku sice bude líbit, ale po čase zjistí, že s takovou onucí jí život bavit nebude. Tohle rozhodně není žádná výhra, raději ji pěkně zvednětě mandle!

Zamilovaná dvojice trávicí volný čas v kuchyni vařením

Má ta vaše sklony velet

Domácí velitelky se většinou projevují stejně, takže pokud v následujících bodech odhalíte vaši ženušku více něž třikrát, rychle začněte něco dělat, jinak z vás brzo bude poloviční chlap, neschopný udělat samostatné rozhodnutí.

Když se hádáte, má slovník jako dlaždič a přímo po vás řve nebo u toho brečí.

Nesnáší kritiku a pokud jde o fakty, zachází s nimi tak, aby vyhovovali její verzi.

Když příjde řeč na vaše kamarády a příbuzné, mluví o nich s despektem.

Má vždycky navrch a z druhých dělá blbce, zesměšňuje je a jejich argumenty ma za totální kraviny.

Aby dosáhla svého, s čistým svědomím manipuluje s ostatními. Jako rukojmí klidně použije vlastní děti, rodiče, své zdraví a vyhrožuje totálním kolapsem.

Sex Ten vám dopřeje pouze, když jste hodný chlapec.

Lásku vám vyzná, ale jedině v přídadě, že uděláte tohle a támhle to.

Dokáže z vás udělat viníka všech jejích problémů, vždyť ona je vaše obět!!!

Tak co bude z vaší ženy semetrika

Prý už se tak narodíte

Existuje jakási predispozice podpantofláctví, jako že to zdědíte. Příčinou bývá dominantní maminka a slabý otec, pokud teda otec v rodině je. Někdy je právě absence otce kamenem úrazu. Muži, kteří byli vychováváni jen ženami, jsou na tom opravdu hodně špatně a podpantofláctví se nejspíše nevyhnou. Často si najdou partertnerku podobnou matce a už se to s nimi veze. Je to vlastně zvyk, nemít vlastní názor je pri ně normální. Navíc tihle ušlápnutí chlapíci mají tu smůlu, že jsou moc hodní, ohleduplní a pro svou velitelku jsou schopni udělat témeř vše a to i přes to, že jsou terčem posměchu celého okolí.

fadedvideolabels.blogspot.comSilná osobnost

Pokud je vaše osobnost silná, jen horko těžko se nějaké potvoře podáří zatnou vám tipec. Jestli to na vás bude zkoušet, nastavte ji tvrdé mantinely, jen ať holubička narazí. Pokud ze svých nároků neustoupí a nedostane rozum, vztahu bude konec, protože tyhle baby se svého cíle jen tak nevzdají.

Co je ovšem divné je to, že velitelku ten chudák po čase přestane bavit a sexuální život s ním je pro ni už nepředstavitelný. Maximálně vyžaduje sex na podpantoflákovi násilím, aby demonstrovala svou absolutní převahu. Pak hledají pořádné chlapy aspoň pro soulož, protože společný život pořádného chlapa a takové semetriky není možný.

Udělej toto, opovaž se udělat tohle!!

Nemáte představu, jak to takový chlápek pod pantoflem má Z vašeho pohledu to má hodně těžké, ale jsou i takoví, kterým to absolutně vyhovuje a cítí se šťastni. Pokud chce něco udělat, podniknout, něco koupit, ptá se své ženy, zda je to tak v pořádku. Až dostane svolení, celý šťastný vše provede. Většinou si sami nekupoují ani oblečení, všechno obsatarává žena a rozhodně moc penež za podpantoflácké modely neutratí. Někdy to zachází tak daleko, že muž má svoje úkoly, musí chodit s košem, žehlit prádlo, chodit na poštu a na nákup, samozřejmě se po cestě nesmí nikde zdržovat. Běda jestli přijde později než je domluveno. Některé velitelky znemožňují své muže i v restauracích, při rodinných sešlostech a jiných akcích. Není ji trapné plácnout chlapa přes ruce s tím, že špatně drží příbor, hlasitě mu zakázat jediné pivo. Husté je, když takový chudák musí svou milovanou i oblékat a obouvat!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies