Jsem ženatý a nemůžu dýchat

Tak to vítejte v klubu. A dobře vám tak – chtěli jste teplo rodinného krbu, teplé večeře, děti a dostupný sex. Opravdu to všechno máte? Manželství není žádná idyla, musíte denně bojovat za svá práva, hledat kompromis a hájit už dobyté svobody. Na jaké třecí plochy si dát pozor? Nabízíme užitečné rady, které vám otevřou oči. Vaše spokojená domácnost nám bude největší odměnou!

Fotografie čtyřčlenné rodiny

El Bunda varuje

Přivedl si váš dospívající syn domů slečnu Mluví váš kamarád o svatbě Okamžitě nasaďte terapii – pusťte jim Ženatého se závazky.

El Bunda, prototyp všech ženáčů, je názornou ukázkou toho, jak dopadá chlap po svatbě: V rodině je za vola a je dobrý jen na dvě věci – vydělávání peněz a sex. Když se ohlédne za hezkou prdelkou, manželka ho okamžitě přidusí. Nostalgické vzpomínky z mládí jsou jeho rodině šumák. Práce ho nebaví, ale musí živit rodinu. Není vám to povědomé

 

bolumrehberi.comCo jsem si to vzal!

Pozdě bycha honit. Schválně, v čem se vaše manželka změnila

Ano, tenhle otesánek je opravdu ta kdysi éterická víla, která vás uhranula svým sexappealem.

Ne, venku zrovna nepřejíždí obrněný transportér, to si jen vaše manželka vedle dává šlofíka.

Zatímco před svatbou neprojevovala žádné tělesné projevy spojené s konzumací a trávením jídla, dnes abyste si vzali pod duchnu plynovou masku.

Tytam jsou doby, kdy se holila každý večer, než jste hupsli do postýlky. Dnes se holí, jenom když si bere sukni nebo vyráží na bazén. S výjimkou těchto světlých okamžiků je zarostlá jak labrador.

Krátce po svatbě skončila i éra sexy prádélka a průsvitných nočních košilek. Dnes leze do postele v něčem, co tvarem a velikostí připomíná vojenský stan a její nejnovější spoďáry pamatují vpád Hunů do Evropy.

Co s tím

Motivujte – výměnou za zhubnutí, oholení, namalování apod. nabídněte více sexu, něco pěkného na sebe nebo seskok padákem (podle toho, co preferuje). Buďte sebekritický – je možné, že zhubnout (oholit, namalovat) potřebujete oba.

 

Sex s vlastní ženou

123mycodes.comTěžko říct, kde se pořád berou názory, že ženské jsou frigidní a o sex nemají zájem. V manželství jsou to ony, kdo neustále dorážejí a čekají, že je budeme svádět, když vylezou z koupelny v natáčkách, chundelatých papučích a se zarostlými lýtky (kde vůbec končí papuče a začínají lýtka). Jak to asi může dopadnout, že… Navíc zrovna dávají fotbal. Pak zas fňukají, že už pro vás nejsou dost přitažlivé, místo aby ocenily, že čas ušetřený sexem můžou věnovat svým koníčkům, třeba žehlení nebo luxování

Co s tím

Snažte se občas přemoci a dopřejte jí sex (s vámi). Mnohdy ale stačí mazlení a komplimenty – projevte zájem, dejte jí najevo, že je pro vás pořád atraktivní.

Smysl pro pořádek

Ženské obecně pořádek dost přeceňují. Pokud s nima ale nežijete ve společné domácnosti, tak nemáte šanci to poznat. A to je právě ta zrada. Pak to totiž začne: zase jsi nesklopil prkýnko na záchodě, nechoď mi tu v botách, tu ponožku dej do skříně, umyvadlo je plné tvých vlasů (vousů), nemačkej zubní pastu od prostředka…

Co s tím

Snažte se dodržovat např. tři základní věci, na kterých nejvíc bazíruje (třeba trojboj prkýnko, ponožky, umyvadlo). To by ji mělo částečně zklidnit.

Čas pro sebe

Manželky, vybaveny znalostmi z ženských časopisů a radami kamarádek, dbají na to, abyste co nejméně času trávil se svými kamarády. Máte být s rodinou a rozvíjet rodinnou pohodu a pospolitost. Ani vaše koníčky jim nejsou dost dobré: vadí jim, že svou sbírku šutrů chcete nastěhovat do obýváku, že vám občas uteče z terária nějaká ta myška nebo pavouk, že je vaše smečka pitbulů hlučná a nenažraná, že jste prémie vrazili do dalšího ročníku archivního vína… Ženské jsou v tomhle dost přízemní.

Co s tím

Trvejte na jednom volném odpoledni, dnu, víkendu týdně/měsíčně… podle toho, co uhrajete. Záleží taky na tom, jestli máte doma hyperaktivní dvouletá dvojčata nebo unylého puberťáka, který nehodlá svou dobrou pověst riskovat tím, že se s rodiči objeví na veřejnosti.

Co po mě pořád chce

Jste ženatí už nějaký ten pátek, ale pořád jste nerozklíčovali ženský jazyk Pomůžeme. Poznámka „ten koš by potřeboval vynést“ znamená „vem koš a mazej k popelnici“, „viděla jsem pěkné triko“ = „chci si ho koupit, řekni dobrovolně ano“, „jak chceš“ pronesené ledovým tónem není souhlas, jak si někteří bláhovci namlouvají, ale varování: „Jo, udělej to. Ale já jsem tě varovala – dám ti to pěkně sežrat“, hysterická scéna, pláč, slzy, výčitky = „vem mě do náruče a obejmi, potřebuju utěšit.“

Co s tím

Jen málokterý chlap tuto záležitost zvládne. Mnohý chlap se spíš domluví s jakýmkoli cizincem (o cizinkách ani nemluvě) než s vlastní ženou. Tady pomůžou chytré knihy a články – doufáme, že i my jsme přispěli svou troškou do mlýna…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies