Jitka Kocurová je zkrátka sexy

Jitka Kocurová je nejen úspěšnou modelkou, ale také příležitostně herečkou a moderátorkou. V součastné době žije se svým přítelem na Kypru. Pojďte se společně s námi o této krásce dozvědět více. Informace a velkou fotogalerii Jitky Kocurové naleznete zde.

Modelka Jitka Kocurová při focení v prádle

Něco málo z jejího života

Jitka Kocurová se narodila 27.2.1979 ve Vlašimi. Vystudovala leteckou dopravní školu, poté se začala věnovat modelingu. V roce 1999 se stala 1. českou Vicemiss, 25. června 1999 se v Bejrútu umístila na 5. místě na Miss Europe 1999. V součastné době se spíše uplatňuje jako herečka a moderátorka, než jako modelka.

Sexy Jitka jako moderátorka a herečka

Jitku Kocurovou jsme mohli shlédnout například ve filmu Účastníci zájezdu, Pánská jízda, Jak básníci neztrácejí naději nebo Veni, vidi, vici. Účinkovala také v show Zdenka Izera – Telebazar a společenském magazínu „Přísně tajné“. Po účinkování ve filmu Účastníci zájezdu, kde hrála Jitka průvodkyni Pamelu, dostala „nálepku hloupé blondýnky“, ale pozor – opak je pravdou! Jitka je nejen velmi krásná, ale také chytrá.

Modelka, která miluje golf

Jitka Kocurová je nejen sexy ženou, ale také velmi nadanou golfistkou. To, že to s holí a golfovým míčkem opravdu umí, jsme se mohli přesvědčit už vícekrát. K lásce ke golfu ji přivedl její přítel. Pro zajímavost: Jitčin nejdelší odpal byl přes 250 metrů.

Jitka Kocurová a její muži

Jitka již téměř pět let chodí s Alešem Chvalovským, který působí jako brankář kyperského klubu Apollon Limasol. V současnosti spolu žijí na Kypru a Jitka přilétá pracovně do České republiky. Dle informací z tisku Jitka s Alešem usilovně pracují na dítěti.

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies