Jessica-Jane Clement nahá v Playboyi

Jessica-Jane Clement se proslavila zejména coby sexy podfukářka v televizním seriálu britské stanice BBC 3 The Real Hustle. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší fotogalerii, kde mimo jiné naleznete i sexy fotky z magazínu Playboy.

Americká modelka Jessica-Jane Clement pózující ve spodním prádle a s lízatkem v puse

<!-- -->

Jessica-Jane Clement - ze života

Jessica-Jane Clement se narodila 24. února 1985 v Sheffieldu v South Yorkshire v Anglii. Po studiu herectví, psychologie a tance ji bylo nabídnuto místo v prestižní instituci Dartington College of Arts (DCA). Nástup ale odložila a odjela na rok do Londýna. Nakonec se tohoto místa vzdala.

Pro zajímavost:

Jessica hrála na střední škole lední hokej.

Sexy modelka, herečka a moderátorka

I když měla tato sexy kráska možnost pracovat v DCA, rozhodla se zkusit své štěstí v Londýně a proslavit se coby modelka. Krásná Jessica je a tak není divu, že o práci neměla nouzi. Pracovala s mnoha fotografy zvučných jmen, například s Carlosem Bobem Clarkem a nebo Byronem Newmanem, se kterým nafotila sexy snímky pro pánský magazín Playboy. Tyto fotografie naleznete ve fotografii umístěné pod článkem.

Od té doby můžeme pravidelně tuto sexy kočku vídat v mnoha pánských magazínech. Jessica se také objevila v mnoha hudebních videoklipech, moderovala několik pořadů a akcí a zahrála si v několika filmech a seriálech - ztvárnila například roli Cindy Marshall v TV sérii Dream Team (2005 - 2007), roli Jade Dragon Escort ve filmu Moussaka & Chips (2005) a nebo přítelkyni hlavního hrdiny britské tématické komedie Doghouse (2009).

Sexy podvodnice

Jessica se proslavila zejména mnohaletým účinkováním v televizním seriálu britské stanice BBC 3 The Real Hustle, kde společně s hereckými kolegy - Alexem Conranem a Paulem Wilsonem divákům představuje nejčastější typy podvodů.

Ze soukromí

O soukromí této krásky se toho příliš neví. Médiím se nerada svěřuje. Můžeme tedy pouze spekulovat, zda-li v jejím životě v současné době je a nebo není nějaký muž.

Jessica-Jane Clement nahá v Playboyi

Sexy Charlize Theron

Sexy Tarja Turunen

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies