Jessica Biel – mladá, talentovaná a sexy...

Jessicu Biel známe mimo jiné z rodinného seriálu Sedmé nebe. Je velmi krásná, pro svou přirozenost si získala mnoho fanoušků po celém světě. Nyní se však připravuje na mateřské povinnosti, zvládne to?

Herečka Jessica Biel při svém reklamním focení

Talentovaná a krásná...

Jessica Biel se narodila 3. března 1982 v malém městě Ely (Minnesota) ve znamení ryb. Podle horoskopu je ryba specifická svým nesobeckým a citlivým přístupem k ostatním lidem, navíc by měla mít velmi nízké sebevědomí. Je taková Jessica doopravdy?

Jessica patří mezi úspěšné ženy

S herectvím začínala již v dětství, ve městě Boulder v Coloradu, kam se již v ranném věku přestěhovala a hrála v místním divadelním souboru. Jessica Biel byla živé dítě, ráda se předváděla před lidmi a pořád by jen tančila nebo zpívala...

Jessica Biel se zařadila mezi celebrity

Na soutěži International Modeling and Talent Association's Los Angeles Convention v roce 1994 si ji nejen díky atraktivnímu vzhledu vyhlédli fimový producenti. Tato soutěž prakticky odstartovala její kariéru. V televizním studiu Warner Bros natáčela veleúspěšný seriál Sedmé nebe, který můžete sledovat i na našich obrazovkách. Popularita tohoto seriálu ji vyhoupla mezi nejžádanější herečky světa a ve filmech se pohybuje po boku slavných hvězd.

Pomáhá jí sexy vzhled?

Jessica Biel je neodolatelně sexy, díky tomu pracovala 2 roky také jako modelka. Hrála ve filmech Iluzionista, Přísně tajná mise, Cellular nebo Texaský masakr motorovou pilou. Vidět jste ji mohli také v Total Access, kde si zahrála i s Britney Spears...

Zajímavosti

Strhující tempo natáčení nedovolilo Jessice doplnit si vzdělání. Stihla odchodit jen tři semestry, proto je rozhodnuta vrátit se na univerzitu. V květnu letošního roku se poprvé objevily zprávy o jejím těhotenstí. S přítelem Justinem Timberlakem proto pilně hledají nejvhodnější místo pro výchovu svého potomka.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies