Samuraj.cz

Jessica Alba – nejhorší herečka, nebo největší krasavice?

del.infe del.infe
Jessica Alba se objevila v hlavních rolích v Sin City a Fantastická čtyřka. Někteří ji označují za klasickou kočičku, která sice dobře vypadá, ale hrát neumí. Názor si udělejte sami, třeba vám v tom pomůže i náš článek…
Jessica Alba a její životopis – dětství Alba se narodila v Californii. Její otec je mexického původu, matka má kořeny v Evropě. Vyrostla ve vojenských podmínkách - její otec byl pilot Air force. Jak rostla, čím dál více se z ní stával sportovní maniak. Její dětství se ovšem točilo kolem dvou bodů. Prvním bylo neustálé stěhování a druhým její nemoci. Prošla si dva zápaly plic, chřipku měla minimálně čtyřikrát za rok, operovali jí apendix, prošla si problémy s cystou, mandlemi a astmatem. To vše vedlo k tomu, že byla celé dětství téměř úplně izolována od ostatních dětí.
Jessica Alba – dětský sen Herecká kariéra je jejím dětským snem, který se nakonec splnil. První rolička přišla ve filmu Všechno je dovoleno!. Původně byla najata na pouhé dva týdny a nakonec z toho vyšla práce na dva měsíce. Objevila se ve dvou televizních reklamách v jedné pro Nintedno a druhé pro J.C. Penneyho. Později hrála v několika nezávislých filmech a hostovala v epizodách komediálních seriálů. V roce 1998 si škrtla i v Beverly Hills 90210.
Jessica Alba – Hollywoodský Temný anděl Po skončení střední školy studovala herectví, což jí možná pomohlo trochu více prorazit v Hollywoodu, kdy se objevila s Drew Barrymore v romantické komedii Nepolíbená. Svým vzhledem a hereckým projevem trochu pozvedla jinak bezduchý děj filmu Ruka zabiják. Její okamžik ovšem přišel ve chvíli, kdy si ji James Cameron vybral jako hlavní hrdinku akčního sci-fi seriálu Dark Angel.
Další sexy ženy naleznete v rubrice ZDE. Jessica Alba a Město hříchu Z poslední doby určitě budou stát za zmínku vysokorozpočtové snímky jako Sin City (Alba = Nancy Callahanová) a Fantastická čtyřka (Neviditelná žena).
Jessica Alba – osobní život, triviality a drby v roce 2001 trpěla anorexií, ve stejném roce ji složila i infekce ledvin pochází z velké rodiny a chtěla by mít minimálně dvě děti ochránkyně životního prostředí, vlastní Lexus s hybridním pohonem nechce být obsazována do filmů jenom pro svůj vzhled a přála by si roli, ve které by mohla opravdu dokázat, že umí hrát je vychována v katolické víře a ve svých smlouvách vyžaduje podmínku, která jí zaručuje, že nebude točit erotické scény má na tělě několik tetování, například na krku, na spodní polovině zad či sanskritový symbol na zápěstí chtěla se soudit s časopisem Playboy, protože ji měl bez jejího povolení na první stránce, což vypadalo, jako kdyby byla i součástí obsahu má ráda starší muže a svůj typ charakterizuje jako Morgana Freemana, Seana Conneryho, Roberta Redforde nebo Michaela Caine
Jessica Alba – ocenění dobrá i špatná kritici ji stírají, kde můžou, takže byla několikrát nominována na Nejhorší herečku pravidelně se umisťuje na prvních příčkách všech žebříčků, které se týkají vzhledu Jessica Alba a Maxim´s Hot 100 Alba skončila druhá v žebříčku sta nejžhavějších dívek časopisu Maxim. Pro celý žebříček s odkazy na články kliknětě zde.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.