Jennifer Love Hewitt - sebevědomá a nádherná žena!

Jennifer je úžasná, nádherná, sexy a také talentovaná. Je také nadanou herečkou, zpěvačkou, tanečnicí, scénáristkou, textařkou a dokonce je i producentkou a režisérkou.

Jennifer Love Hewitt herečka ležící na pohovce se svůdným pohledem

 

Tato kráska se narodila 21. února 1979. Žila v Los Angeles s rodiči a bratrem Toddem. Když jí bylo 9 let, vystupovala v Show Teamu v Texasu. Tento taneční tým cestoval i do Dánska či Ruska a o rok později se z ní stala mluvčí pro Los Angeles Gear shoes. Jennifer jste mohli vidět i v reklamě pro hračky od společnosti Mattel. Vystupovala v televizní show, která se jmenovala “Kids INC show”. Hrála tam od roku 1989 do 1991 jako “Robin”.

 

Natočila i taneční video “Dance! Workout with Barbie” (taneční cvičení s Barbie). V roce 1992 hrála v komedii s názvem “Munchies” (Hryzouni). Ve stejném roce nahrála i své první cédéčko, které pojmenovala “Love Songs and only came to Japan”. V roce 1995 vydala 2. CD s názvem “Lets Go Bang” a také se dostala do opravdového show-businessu díky roli Sarah v televizním hitu “Party of Five”. O rok později vydala 3. CD, které pojmenovala po sobě “Jennifer Love Hewitt”.

 

Hrála v nejrůznějších filmech - Sestra v akci 2, Správná pětka (Party of Five), Domácí vězení, Trojská válka, Tajemství loňského léta, Tajemství loňského léta: Rok poté a Před svatbou ne! Jennifer si také zahrála ve filmu Vánoční koleda, Garfield ve filmu, Garfield 2, Laskavý dotek, Ztracený Valentýn a Jewtopia. Nejvíce ji proslavila role Melindy Gordonové v seriálu - Posel ztracených duší. Tento seriál sama režírovala. Je režisérkou i dalšího úspěšného seriálu s názvem Laskavý dotek.

 

Je vdaná za herce Briana Hallisaye, se kterým má dceru - Autumn James Hallisay a syna - Atticus James. Jennifer se nespoléhá na žádnou chůvu. Nechce, aby její děti vychovával někdo cizí, proto se rozhodla zvládnout výchovu svých dětí sama s manželem. Co k tomu dodat? Jennifer na sebe může být hrdá. Ani kvůli kariéry se nespoléhá na pomoc chův. Jennifer je prostě sebevědomá, krásná a kouzelná žena!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies