Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt je úspěšnou herečkou, zpěvačkou a producentkou. Přečtěte si o této sexy ženě více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Jennifer Love Hewitt

Ze života Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt se narodila 21.února 1979 ve Waco v Texasu. Zanedlouho po jejím narození se rodina přestěhovala do Los Angeles v Kalifornii. Již od mládí se u Jenifer objevovaly hudební a herecké sklony. V současné době je oblíbenou herečkou a zpěvačkou, která vydala tři alba. Úspěchy slaví i coby producentka.

Sexy Hana Svobodová

Sexy Gemma Arterton

Sexy Billie Piper

Počátky hvězdné kariéry

Poprvé se Jenifer objevila před kamerou v devíti letech, kdy působila v tanečním týmu zvaném Show Team. V deseti letech se stala mezinárodní mluvčí pro Los Angeles Gear shoes. Objevila se v reklamě pro hračky firmy Mattel. Od roku 1989 byla obsazena do role Robin v televizní show Kids INC show. V mezičase natočila taneční cvičení "Dance! Workout with Barbie" a zahrála si v komedii Munchies. V roce 1992 nahrála svoje první CD s názvem Love Songs and only came to Japan, které vyšlo jen v Japonsku. V roce 1995 vydala druhé CD s názvem Lets Go Bang a v roce 1996 album s názvem Jennifer Love Hewitt.

Tato sexy kráska se objevila ve filmech Sestra v akci 2, Domácí vězení, Trojská válka, Tajemství loňského léta, Tajemství loňského léta: Rok poté, Poslední mejdan, Láska a jiné průšvihy, Suburbands, Před svatbou ne, Zvoník u matky Boží 2, Garfield ve filmu, Posel ztracených duší a mnoha dalších. Mimo jiné ztvárnila titulní roli v televizním životopisném snímku z produkce HBO Příběh Audrey Hepburnové.

Vidět jsme ji mohli v oblíbeném seriálu Party of Five, díky kterému se Jenifer zapsala do širšího podvědomí diváků. Věnuje se také hlasovým rolím, jako je například Thumbelina v animovaném filmu The Adventures of Thumbelina.

Jenifer hraje pro svou produkční firmu Love Spell Productions, která vytvořila několik filmů a plánuje několik dalších.

Pro zajímavost:

Jenifer nedávno vydala knihu s názvem „The Day I Shot Cupid", ve které píše o svých zkušenostech s láskou a randěním.

Při natáčení filmu Seznam klientů se vyspala s 26 muži

I když má Jennifer Love Hewitt pověst slušné herečky, která nevyvolává žádné skandály, ve filmu Seznam klientů ztvárnila roli prostitutky. Během dvou dní natočila šestadvacet sexuálních scén s různými muži. Slušný výkon, nemyslíte?

Ze soukromí této sexy krásky

Jennifer Love Hewitt  se nedávno rozešla s americkým hercem a producentem Jamiem Kennedym. V současné době je zamilovaná do sedmadvacetiletého režiséra a herce Alexe Beha.

Sexy Elisha Cuthbert

Sexy Blake Lively

Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Sexy Ellen Pompeo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies