Jennifer Aniston a její nestárnoucí tělo

Zdá se vám to, nebo je Jennifer Aniston prostě den ode dne přitažlivější? Ikona amerického pánského časopisu GQ pustila na veřejnost spoustu v kůži oblečených fotek, u kterých může Brad Pitt už leda tak slintat! Kde se na ni hrabe Jolie...

Titulní fotka časopisu GQ

Čím je starší, tím je víc sexy! Na tom se snad shodnou všichni. A že byste nikdy nešli na nějakou slaďárnu, u které ženské akorát tak brečí? Možná změníte názor, až uvidíte Jennifer jako single kočku Kassie v nejnovějším Aniston - filmu Záměna.

Kassie chce podstoupit umělé oplodnění, protože (jako správná stárnoucí bezdětná) beznadějně touží po vlastním dítěti. Jednu opilou noc se ale všechny plány zkříží po tom, co Kassiin nejlepší přítel Wally vymění cizí sperma za své vlastní. Po sedmi letech se konečně zjistí, že Kassiin syn má Wallyho krev - mají totiž výjimečnou nervovou poruchu stejně jako on. Je odsouzen být dobrým otcem svému dítěti, aniž by se Kassie kdy dozvěděla pravdu.

Romantika Vás nezaujala? Ještě stále je spousta jiných důvodů, proč navštívit Jennifer v kině - jednak ji uvidíte v nadpřirozené velikosti a jednak bude mít přítelkyně radost, že se pro ni obětujete... Příjemnou zábavu!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies