Jenifer Lopez - latinskoamerická krev

Jenifer Lopez patří mezi nejlépe placené herečky Hollywoodu, je jednou z nejúspěšnějších latino – zpěvaček a nejkrásnějších žen v showbyznysu. K úspěchu, kterého dosáhla, však vedla dlouhá a těžká cesta…

Americká herečka a zpěvačka Jenifer Lopez na své propagační fotografii

Datum narození: 24. 7. 1970
Místo narození: New York (Bronx)
Znamení: Lev

 

Jenifer Lopez – životopis

 

Otec Jenifer Lopez je počítačový technik a programátor, její matka je učitelkou ve školce. Má dvě sestry – Lyndu a Leslie. Lynda pracuje v newyorském rádiu jako DJ a Leslie učí hudební výchovu. Rodina Lopezových pochází z Portorika.

 

Jenifer Lopez začala svojí kariéru jako tanečnice – už odmala věděla co chce dělat. Jako čtyřletou holčičku ji matka přihlásila na hodiny tance. V sedmi letech Jenifer vystupovala na různých školních akcích a ve čtrnácti si přidala k hodinám tance i hodiny zpěvu.

 

 

Jenifer říkala doma rodičům, že by chtěla být tanečnicí a prorazit v showbyznysu, ale její rodiče to nebrali vážně. Matka z ní chtěla mít právničku a její zálibu v tanci a zpěvu považovala pouze za její koníček. Aby se Jenifer trochu připravila na kariéru právničky, našla si práci v kanceláři.

 

 

Jenifer Lopez se ve svých sedmnácti letech přihlásila na taneční školu na Manhattanu a úplně se oddala tanci. Tančila čtyři hodiny denně a k tomu stíhala pracovat v kanceláři. V osmnácti letech ji přijali na Baruch College. Měla plný počet studijních hodin (úplně nabitý rozvrh), ale i tak dokázala stihnout taneční hodiny.

 

 

Jenifer po prvním semestru ze školy odešla, což způsobilo obrovský poprask u ní doma. Pohádala se s rodiči a odešla z domova. Neměla však kde bydlet, proto přespávala většinou v tanečním studiu.

 

 

Poté, co Jenifer Lopez opustila domov, tančila ve videoklipech za honorář pouhých dvacet dolarů. Každý den chodila na konkurzy. Problém byl však v tom, že kvůli svému portorickému původu, byla ve většině případů odmítána. Jenifer byla čím dál víc vyčerpána a po osmi měsících neúspěchů se nervově zhroutila.

 

 

Zlom nastal, když bylo Jenifer devatenáct let. Dostala práci v cestovní taneční skupině, kde si vydělávala 500 – 800 dolarů týdně. Poté dostala telefonát od Living Color, nabídli ji roli Fly Girl v jejich pořadu. Jenifer Lopez konkurzem prošla úspěšně. Přestěhovala se do Los Angeles, kde však byla osamělá, a tak skoro každý víkend létala domů do New Yorku za matkou. V LA začala navštěvovat hodiny herectví, netrvalo dlouho a všimli si jí lidé od FOXu, kde jí nabídli malou roli v jednom jejich seriálu. Jenifer Lopez opustila Living Color, což podle ní nebyla její nejlepší pracovní zkušenost.

 

 

Jenifer Lopez bylo 22 let, když dostala jednu z hlavních rolí v navazujících seriálech Druhá šance a Hotel Malibu, kde si zahrála barmanku Melindu Lopez. Poté přišel její filmový debut Mi Famillia. Jenifer si všimli hollywoodští producenti a za chvíli měla už několi filmů za sebou.

 

 

První významnější role Jenifer Lopez byla ve filmu Vlak plný peněz. Její první hlavní role, která ji přinesla slávu a nominaci na Zlatý Glóbus, byla ve filmu Selena. Jenifer byla vybrána z několika tisíc uchazeček a získala tehdy honorář 1 milion dolarů, čímž se stala nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou v historii. Nejúspěšnějším filmem Jenifer Lopez bylo Zakázané ovoce s Georgem Clooneym.

 

 

V současnosti Jenifer bere z 99 % jen hlavní role. Ve filmu Cela si zahrála roli doktorky, která se pomocí moderního zařízení snaží vyléčit psychicky nemocného chlapce. Ve filmu Svatby podle Mary ztvárnila plánovačku svateb, která se zamiluje do snoubence své klientky. Z novějších filmů Jenifer Lopez uveďme například Policajtka nebo Enough.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies