Jedeme na wellness dovolenou!!!

Možná si říkáte, že je to jenom pro ženské, ale opak je pravdou i vám se pánové wellness pobyt může náramně líbit. Jen si představte hodinku ve vířivce, v sauně, na masáži s příjemnou ženskou společností, s dobrým jídlem a pitím. Po takovém odpočinku se budete cítit jako znovu zrozený!!

Fotografie zachycující horskou stezku

Za odpočinkem do hor

Nikde není řečeno, že musíte celý pobyt strávit v hotelovém bazénu, v sauně či na masérském lehátku. Pokud si vyberete víkendový pobyt na horách, můžete si přes den dát do těla příjemnou tůr

wellness

ou a večer si odpočinout v bublinkách. Co si dát například Krkonoše, Slovenský ráj, Vysoké Tatry a nebo zajet až do krásných Dolomit. Na serveru Slevoteka.cz si pobyt na wellness víkend horách určitě vyberete.

Je libo nějakou specialitu?

Hory a moře vás neberou? Chcete vyzkoušet něco jiného, nového? Co takové pivní nebo vinné lázně, to by se i pánům mohlo líbit. Luxusní vinné lázně s vámi udělají divy. Představte si čtyř hvězdičkový hotel, každý den wellness, sport, výborná gastronomie, to je výzva, ne? Wine Wellness jako jediný v Česku nabízí Hotel Centro v Hustopečích na jižní Moravě. Tady vám umožní vstup do unikátní mokré zóny Wine Wellness. Tešte se na Kneippovu vinařskou stezku, solnou vinnou lázeň či vinnou masáž. Wellness pobyt pro dva jako stvořený, co říkáte?

Amsterdam Relaxace u moře

Každou ženu potěšíte relaxačním pobytem u moře. Slevoteka.cz nabízí pobytů u moře celou řadu, stačí si jen vybrat oblíbenou destinaci a moře. Aktuálně si můžete vybírat mezi Itálií, Řeckem, Chorvatskem a koho moře až tak nebere, může se vydat na poznávací zájezd do Holandska. Dozvíte se, kde se brousí diamanty a na vlastní oči spatříte pověstnou květinovou burzu. Samozřejmě také navštívíte skanzen s typickými domečky a větrnými mlýny, starou rybářskou vesnici a nebude chybět ani Amsterdam. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies