Je libo televizi na míru?

Jak by se Vám líbilo, kdybyste si mohl navrhnout televizi podle svých představ? U LCD televizorů Philips z řady 7000 to není žádný problém! Pokud Vás ovšem více lákají 3D televize, od ledna budou k mání dva speciální modely 3D televizí od Toshiby, které nepotřebují pro vytvoření 3D efektu speciální brýle.

Fotografie zachycující LCD televizi

Design LCD televize ve vlastní režii…

Navrhnout si vlastní televizi, nebude od října tohoto roku žádný problém. Prozatím tedy u výrobce Philips, který nám umožní ve speciálním internetovém konfigurátoru navrhnout si LCD televizi podle svých představ. Je libo design, který bude ladit s nábytkem v obýváku a nebo takový, který bude ladit se vzhledem našeho motorového miláčka? Žádný problém!

Ve zmíněném konfigurátoru si nejdřív vybereme jednu ze tří úhlopříček obrazovky, které se pohybují od 32 do 42 palců. Poté je na řadě vzhled rámečku, volba a barva materiálu povrchu lcdéčka, volba zamýšlené instalace (stojánek, držák k zavěšení) a v neposlední řadě také design dálkového ovládání. Pokud chceme, aby se z návrhu stala realita, je potřeba zaplatit výslednou částku, v obýváku nachystat pro televizi místo a nakonec už jen vyhlížet přepravní službu.

Nevýhodou je, že v konfigurátoru si můžeme nastavit „pouze“ design LDC televizoru. Co se týče technických parametrů, ty jsou pro všechny typy společné. Prakticky jde o modifikace modelu Philips z řady 7000, kde nalezneme například LED podsvícení obrazovky, plynulé zobrazení rychlého pohybu nebo Ambilight Spectra 2 (tato patentovaná technologie společnosti Philips zvětšuje na obou stranách televize obrazovku promítáním světla ze zadní strany obrazovky na okolní stěnu).

Speciální 3D televize od Toshiby, které nepotřebují pro vytvoření 3D efektu speciální brýle

Nenadchl Vás LCD Philips s volbou vlastního vzhledu? Pokud ne, máme pro Vás další lákavou nabídku, kterou jsou 3D televize od Toshiby. Ty se začnou v Japonsku prodávat před letošními Vánocemi ve dvou provedeních. Na evropském trhu by se měly objevit počátkem příštího roku. Výhodou je, že ani u jednoho z typů nebudeme muset použít speciální brýle, jak tomu bylo doposud. Vzhledem k velikosti sice nemůže ani jedna z novinek zatím konkurovat stávajícím 3D systémům využívajícím aktivní nebo pasivní 3D brýle, ale i tak jde o velmi povedené kousky.

Modely 3D televizorů Toshiba označené jako GL1, mají úhlopříčky12 a nebo 20 palců. Větší 3D Toshiba disponuje rozlišením 1280 x 720 pixelů, kontrastním poměrem 550:1, superrychlým procesorem CELL, dvěma televizními tunery a dvěma HDMI vstupy (1080/60p a 1080/24p), vstupem pro připojení k internetu (ethernet) a nebo USB portem.

Přenosný model 3D Toshiby s rozlišením 466 × 350 pixelů dokáže zobrazit kontrast v poměru 500:1. Ve výbavě má pouze jeden TV tuner, dva HDMI vstupy, ethernetový vstup pro internetové připojení, USB port a navíc také čtečku SD karet.

Nakonec by bylo vhodné uvést informace o cenách. Ty byly stanoveny na 240 tisíc jenů (cca 50 000 Kč) pro dvacetipalcový model a 120 000 jenů (cca 26 000 Kč) pro přenosný model.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies