Jdete do pissingu?

Asi pro vás nebude žádným překvapením, že vaše pohlavní orgány mají dvě základní funkce. A co takhle obě spojit? Napadlo vás to někdy? Mnoho lidí ano a "odborně" se to nazývá pissing. Můžete si teď třeba myslet, že se toho štítíte, ale kdo ví. Pojďte zjistit, jestli by se vám to náhodou nezalíbilo.

Fotografie loga pánské toalety

Pod zlatou sprchou

Zdroj: geoffropuff.comPro ty pomalejší - ano, to je když na vás někdo močí, protože se to jemu i vám líbí. Mezi další kódová označení patří například "šampaňské" nebo "vodní sporty". V určitých společnostech byste si tedy měli dávat hodně pozor na to, co vlastně pijete nebo proč ve vašem kroužku vodních sportů vyžadují akorát to, abyste se svlékli. A hodně pili. Trochu zarážející na tom může být ta část, kdy se to oběma zúčastněným stranám líbí a dokonce je to vzrušuje. Ale stejně jako u mnoha jiných méně či více bizarních fetišů nebo koníčků, lidi může vzrušovat prakticky cokoli, když na to přijde. Konec konců zas tak nelogické to není - močení má k sexu z ostatních tělesných funkcí nejblíž a také je následováno příjemným pocitem. Při konkrétním provádění pissingu je pak jediným omezením fantazie zúčastněných, protože kolik je sexuálních poloh, v tolika se dá močit. Nemusíte ani rovnou močit na sebe, někomu stačí jenom tak sledovat partnera, jak si vyprazdňuje močák. Nejdrsnější močitelé pak nevynechají žádný tělesný otvor. Je známa spousta případů, kteří moč nezřídka s oblibou pijí, i když jejich důvody se můžou diametrálně odlišovat.

 

Rozkoš v zadržování

Zdroj: healthkicker.comPissing však má některé zajímavé nuance, z nichž asi tou nejvýznamnější je zaměření se na močový měchýř. Už podle starodávné Kámasútry by totiž rozkoš při milování měl zintenzivňovat plný močový měchýř. Mělo by to údajně fungovat skrze tlak na určité důležité akupresurní body. Ať už to ale funguje jakkoli, někteří lidé představu plného močového měchýře a neudržení moči považují za velmi vzrušující. Jestli pak přímo dojde k onomu kýženímu počůrání se, to nemusí být tak podstatné, důležitý je ten pocit držení před tím. Celé je to spojené s pocity hanby, a to svádí k jistým morálním otázkám - co k tomu lidi vede a jestli to náhodou není nějakým způsobem špatné. Jelikož to pravděpodobně nedělá většina populace, dá se to označit za deviaci, ale to neříká nic jiného, než že to nedělá většina. Je to tedy celkem prázdné označení. Jestli je pissing špatný nebo ne, to záleží z morálního hlediska nejvíce na tom, jestli někomu ubližuje. A pokud s tím oba partneři souhlasí a baví je to, pak o něčem takovém vůbec nemůže být řeč. I kdyby jeden z nich byl masochista a měl rád ponižování, pořád je to od něj dobrovolné a nějaké závažné destruktivní dopady na jeho osobnost to jen stěží bude mít. Zbývá proto zvážit možná nebezpečí pro tělesné zdraví.

 

Sexuální urinoterapie

Zdroj: examiner.comVěřte tomu nebo ne, existuje celá pseudovědecká disciplína o léčivých účincích lidské moči, která má za sebou už několik úspěšných tisíciletí. Což je trochu zvláštní, protože první úvaha o účincích moči na lidské tělo obvykle vede k nehygienickým představám. Stejně jako většina dalších úvah. V moči se nacházejí různé mikroorganismy, z nichž některé můžou být původci nepříjemných nemocí. Proto určitě není rozumné podniknout pissing s nemocným partnerem. Také je vhodné hodně předtím pít, aby byla moč čirá a bez zápachu. A abyste jí měli spousty v zásobě. Z hygienických důvodů je úplně nejlepší čůrat po sobě ve vaně nebo ve sprše, kdy nemusíte nic moc potom uklízet a můžete se rovnou opláchnout. Pokud se rozhodnete praktikovat pissing v posteli nebo na jiných obvyklejších domácích místech, rozhodně nepodceňte přípravu. Nakupte si nějakou kojeneckou výbavu, protože ta problémy s úniky moče do nežádoucích míst celkem řeší. Co víte, možná pak zjistíte, že jste nejen fanda pissingu, ale taky plenkofil a líbí se vám vypadat jako miminko a nechat si pudrovat zadek. Některé fetiše se zkrátka dají kombinovat velmi snadno. V každém případě je těžké dopředu odhadnout, jestli se vám něco lehce ujetého bude nebo nebude líbit. Minimálně se nad tím můžete dlouze zamyslet. No, na co čekáte

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies