Jamelia - nahá v boji za práva zvířat

Zpěvačka Jamelia se narodila v Anglii, ale barva její kůže napovídá o exotických předcích. Je skromná, kritizuje ostatní za nerozumné utrácení, a v rámci kampaně za práva zvířat upozorňuje na obřích billboardech nahá na jejich neetické zacházení.

Zpěvačka Jamelia při své reklamní propagaci

Jamelia a její čokoládová životní cesta

Jamelia Naila Davis se narodila 1. 10. 1981 v Birminghamu. Ačkoliv je rodilá angličanka, její matka pochází z Jamajky a otec ze Zimbabwe. Její kariéra začala už v 15 letech, kdy zpívala se svou kapelou, ale skutečný průlom v kariéře nastal díky singlu Superstar, který se zařadil mezi TOP 10 na mnoha místech světa.

Skromná matka Jamelia

Po jejím úspěchu s Albem „Thank You” se Jamelii narodila dcerka Teja a tak si zpěvačka dala roční pauzu. V říjnu roku 2005 se jí narodila druhá dcera Tiani. Na albu „Thank You” hostuje i její kamarád, zpěvák Usher, kterého kritizuje za zbytečné utrácení. Když se dozvěděla, že si Usher koupil zlatý řetěz za 180 000 dolarů, prohlásila, že by bylo lepší za takové peníze koupit dům. „Zpěváci dostávají hodně peněz. Klidně bych si mohla dát dva roky pauzu a v klidu vychovávat svoji dceru - kolik lidí má takovou možnost?” říká Jamelia. Jde znát, že jí rodina naučila skromnosti a šetrnosti. Kromě zpívání se Jamelia rozhodla psát také knížky, konkrétně pohádky pro děti.

Jamelia nahá proti týrání zvířat

Nejen skromná, ale také soucitná je zpěvačka Jamelia. V boji za etické zacházení se zvířaty se letos nechala vyfotit nahá pro obří billboardy a reklamní plakáty. Jamelia na nich leží na břiše, na zádech jí sedí králíček a nad nimi křičí nápis: „Buďte spokojení ve své vlastní kůži, a nechte zvířatům tu jejich.” K organizaci PETA se připojuje stále více celebrit. Významnou členkou je také například Pamela Andersonová nebo Kim Basingerová.

Diskografie

2001 Drama
2004 Thank You
2006 Walk With Me

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies