Jaký musíte být, abyste se jí zaryl pod kůži na celý život?

Jak to udělat, aby na vás ani po rozchodu nebo rozvodu nikdy nezapomněla? Aby při se jí i při každém dalším setkání podlamovala kolena a bez váhání se s vámi zavrtala do peřin? Je to krásná myšlenka, co říkáte pánové? Jen si to představte. Rozešli jste se, před několika lety, ale ona o vás pořád vede řeči plné lásky, obdivu a vzrušení. Byl jste zkrátka její největší srdcovkou, kterou nejde z paměti vymazat. U vás to tak nefunguje? Tak jak to ostatní chlapi dělají?

Fotografie páru, kdy muž líbí ženě ucho

Je o to vaší kráse?

Tak je třeba uznat, že bez toho, aby chlap nějak to vypadal, to nejde. Ale rozhodně nelze říci - s dokonalým vzhledem máte na celé čáře vyhráno. Každé ženě se vryje do paměti úplně něco jiného. Žádný osvědčený recept vám tedy nedáme. Ani to, že se jí dostanete pod kůži, nezaručí trvání vztahu do smrti. Nesedíte-li si povahově, rozchod se vám nevyhne. Ale pokud vás má pod kůži, vždycky na vás bude vzpomínat se vzrušujícím chvěním po celém těle.

V čem je tedy to „zarytí“?

Říkáte si: „Když to není vzhledem, čím teda?!“ Pod kůži se nám ženám dostane třeba váš úžasný hlas. Vzrušující hlasový projev je velice sexy. Jestli umíte strhnout pozornost svého okolí svým hlasem a přirozenou autoritou, která z toho vyplývá, nezapomenou na vás ani někteří muži.

Čtete její erotické sny

Možná jste spolu chodili, možná jste se spolu jen jednou vyspali, ale byli jste naladěni stejné sexuální vlně. Přesně jste věděl, co od vás očekává a po čem její tělo touží? Neváhal jste jí i ty nejerotičtější sny splnit? V tom případě na vás myslí možná pokaždé, kdy si užívá s někým jiným (pokud není lepší než vy, což teda asi není). Když se na vás vzpomene jen tak, hodně to s ní zamává. A není se čemu divit, jestli si spolu užijete divokou jízdu i po rozchodu či rozvodu.

Mějte smysl pro humor

Byl jste kluk nebo partner, který ji naprosto odzbrojil svým smyslem pro humor? Nemusíte být chlap jako ze žurnálu, váš smysl pro humor přiláká a ohromí spoustu ženských. Dokážete-li ji rozesmát inteligentním, laskavým a odzbrojujícím humorem, těžko na vás zapomene.

Některým ženám se mohou zarýt pod kůži vaše tučné příjmy, luxusní auta, hadříky, kabelky a exotické dovolené. Tady se nabízí otázka, zda o takové zarytí pod kůži opravdu stojíte. Takové ženské pak bude hodně těžké se zbavit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies