Jakou nosíš kravatu?

Patří oblek k vašemu zaměstnání? Přemýšlíte nad tím jakou kravatu k obleku vzít, nebo prostě po nějaké ráno sáhnete a je to? Podle psychologů vaše kravata prozradí více, než si myslíte. Takže co o vás kravata řekne?

jladybug12.blogspot.com

Nejčastěji sáhnete po jednobarevné kravatě bez proužků, koleček, čtverečků a dalších rušivých elementů No tak v tom případě zvolená barva řekne dost.

Atlet se zelenou kravatou

Zelená kravata prý odhalí chlápka, který miluje posilovnu nebo atletický stadion, kde se pravidelně věnuje tréninku. Tenhle týpek víc než svou sexy girl miluje pocit absolutního vyčerpání a k tomu ještě ta představa, že při tom padá do postele! Pokud takový zelenáč najde stejně trhlou ženskou, budou se skvěle doplňovat.

Oranžový Emanuel

Tak oranžová kravata je typická pro cílevědomé chlapy, VIP společnost je pro něj samozřejmostí, ale zase se kvůli tomu, aby se mezi smetánku dostal nezblázní. Když něco nejde hladce, raději to zabalí.

socialdesigner.comFialový kravaťák

No, tak chlap s fialovou kravatou asi moc u ženských neboduje a ani mu to nijak zvlášť nevadí. Ne, nejste gay! Jen máte rád svůj klídek a pohodičku, kdyby všichni lidé zmizeli z tohoto světa, bude jen dobře. Opuštěný ostrov by také nebyl marný, co

S modrou beru nohy na ramena

Nebere konflikty a hustou atmosféru, jakmile se to k němu přiblíží, bere nohy na ramena a rychle pryč. Modrý kravaťák chce s každým vycházet po dobrém, pro ženské je to ideál!!!

Milovník růžové

Není to žádný romantik, jak by se na první pohled mohlo zdát, ani s orientací nebude mít problém. Vy si rád necháváte otevřená zadní vrátka, že Dokud vám něco úplně nesedne, nebudete v klidu. Když už to sedí, zase nevíte, kdy s tím přestat.

Červenáček

Energický chlap s čevenou kravatou, tohle ženské bere! Ničeho se nebojíte, jste pro každou špatnost a srandu. Máte rád překážky a taky je rád zdoláváte. A ještě něco pro vás platí, co na srdci, to na jazyku. Ženské po vás musí šílet.

Tajnůstkář s černou šlajvankou

Taková dobrá duše, pro všechny by se nejraději rozdal a na sebe příliš moc nemyslí. Jako z romantického filmu, že Ale i takoví chlapi opravdu existují. Někdy by neškodilo sundat tu masku, kterou nosíte a dát o svým citech a pocitech pořádně znát.

Hnědá Pro korunu by si nechal koleno vrtat

Skládá korunku ke korunce. Koupit si něco jen tak pro radost nebo přítelkyni Ani ho nenapadne. Kdyby to šlo, tak by tenhle chlap žil jenom přítomností a budoucnost úplně zrušil.

Šedá myš

Tady to úplně sedí s tou nenápadnou šedou myší. Raději nevyčnívat z davu, protože to by se nemuselo vyplatit. Je třeba se postavit nohama pevně na zam, protože jinak se stanete objetí nějaké zlatokopky!

Bílá značí odvážnost

Nic pro něj není problém, nikdy neháže flintu do žita. Dalo by se říct, že si spíše v nepříjemnostech libuje a mám rád pocit, když se s tím vypořádá. Navíc rozdává milé úsměvy na všechny strany. Tenhle chlap se neztratí.

Expert se žlutou vázankou

Jako rozjetý vlak, pořád někde lítá a na jednom místě se nezdržuje zybtečně dlouho. Pokud situace stagnaci na místě vyžaduje, je to snad nejhorší trest. Navíc rád experimentuje, jak v jídle, tak i v sexu.

Tak co chlapi, věříte barevným povídačkám o kravatách Sedí to na vás

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies