Jaká by podle mužů měla být ideální žena?

Každý se rád kouká na něco jiného. Ideální žena nemusí mít vždy míry 90-60-90. Některá nedá dopustit na své dlouhé vlasy, jiná má vytrénovanou postavičku, další je hrdá na svá velká ňadra… Muži mají různý vkus, co se týká ženské postavy.

Fotografie ženy, která pózuje ve spodním prádle

Rady, jak být lepší partnerkou!

 

Existuje jedno moudro, které se používá již dlouhá léta. Moudré ženy by se jím měly řídit. Žena by měla být pro děti skvělou matkou, ve společnosti by měla být vzorem dokonalosti, v kuchyni by měla být znamenitou kuchařkou a v posteli by měla žena vklouznout do role “děvky”. Jelikož se také říká, že láska prochází žaludkem, můžeme s jistotou říct, že všichni muži jsou spokojení, hlavně když mají dostatek jídla a také sexu. Samozřejmě v každém vztahu hraje důležitou roli sexuální kompatibilita. Muži samozřejmě ocení i jiné vlastnosti ženy, kterou si zvolili jako partnerku do společného života. I když si to muži nepřiznají, v některých chvílích chtějí mít po boku chápající přítelkyni, které si mohou postěžovat či svěřit jí svá tajemství. Muži si hodně váží žen, které nepostrádají intelekt, nezávislost a smysl pro humor a jsou tolerantní k jejich koníčkům. Ne v tom smyslu, že je ženy mají pouze přetrpět, aby byly za dokonalé ženušky.

 

Ženy někdy zapomínají na spravedlivé rozdělování volného času. Sami si nárokujeme čas, který pak věnujeme výměně drbů s kamarádkami, nákupům, diskotékám či chozením na párty ve stylu dámské jízdy, čili muži nejsou vítáni. Na tom samozřejmě není nic špatného, ale dámy by také měly pamatovat na to, aby to samé dopřáli svým drahým mužům. Mužům prospěje, když se věnují svým koníčkům. Chlapi si potřebují vyměňovat názory se svými kamarády třeba u pivečka, nebo se jdou vybít do fitka či dělají jiný druh sportu. Když rádi hrají na kytaru, neberte jim ten čas, jen aby se věnovali vaší maličkosti. Dopřejte jim čas, ve kterém se mohou naplno vyřádit hraním her na x-boxu či na jiné herní konzoli. Budete pak pro ně výjimečně chápající partnerka, která jim nedává jen neustálé příkazy a zákazy.

 

Nejedná se o všechny ženy, ale je pravda, že jich není málo. Některé nejen, že chtějí trávit s partnerem každou volnou chvíli, ale i každou minutu a pak jsou rozhozené či dokonce naštvané, když jim partner neodpoví na sms zprávu v ten samý den. Pak ho bombardují dalšími smskami nebo mu také několikrát volají. Jenže u mužů je to tak, že prostě občas rádi vypnou. Zajdou za kamarády a nechtějí se vám ohlašovat, kde zrovna tráví svůj volný čas a nechápou, proč by měli žádat o svolení. Nejsou přece malé děti.

 

Nechcete přece být ve vztahu za tu panovačnou a protivnou ženskou, co musí mít přesný harmonogram, kdy jejich partner odchází na to a to místo, a že by se měl vrátit v tolik hodin. Umění moudrých žen, spočívá v poskytnutí svobodného vztahu, kde si dva lidé navzájem věří a udržují vztah, ve kterém si ten druhý nebude připadat jako ve vězení.

 

Tak co pánové, kolik takových partnerek máte vy osobně doma? Dáváte přednost volnosti nebo svůj volný čas trávíte jen ve společnosti vaši partnerky?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies