Jaká barva je na ženských nejrajcovnější

Toť otázka. Asi neexistuje jedna jediná barva, která rajcuje všechny chlapy nejvíce. Sto chlapů, sto chutí. Ale mezi ty opravdu nejrajcovnější určitě patří červená či rudá barva a pak taky černá a další odstíny plné energie jako třeba fialová, žlutá a oranžová. Experimentální psychologické výzkumy tvrdí, že na pány nejvíc zabírá barva rudá. Ať jde o luxusní bílé, černé, fialové nebo jinak barevné šaty se sexy střihem, vždy nejvíce zaboduje žena v červených šatech.

Detail na odhalené nohy ženy v červených šatech

Proč právě červená?

Všechno zařídila příroda, červená barva prý signalizuje vhodnou příležitost pro páření. I vzrušené ženy mají červenější rty díky zvýšenému prokrvení, stejně jsou na tom i tváře. Při pokusech bylo zjištěno, že i muž je mnohem koketnější, hravější a ženě v červených šatech věnuje zvýšenou pozornost, přičemž se snaží o co nejtěsnější fyzický kontakt. Pokud si na sebe průměrná ženská vezme rudé šaty, budete se k ní chtít přiblížit mnohem více, než kdyby byla v šatech jiné barvy. Červená barva ovlivní také kvalitu vaší konverzace s něžným pohlavím. Sami vyzkoušejte jak vám pusa pojede při hovoru a budete mít nutkavý pocit se dostat ke krásce v rudém stále blíž a blíž. Ženy tohle všechno ví, podívejte se do šatníku té vaší, jistě něco červeného objevíte. Výjimky potvrzují pravidlo, takže červená barva takto na všechny pány nepůsobí.

Co řekne spodního prádlo?

Volba spodního prádla prozradí něco o ženách, přítelkyních i milenkách. Klasika je spodní prádlo v bílé barvě. Žena s touto barvou spodního prádla se prý ráda učí novým věcem a má ráda novinky. Velkým hitem současnosti je u mladých žen prádlo v tělové barvě. Psychologové tvrdí, že tato barva odpovídá bezstarostné, přirozené, upřímné osobnosti, která stojí pevně nohama na zemi. Ale u mužů tělová nebo béžová barva příliš velký úspěch nesklízí. Dravé, vášnivé a energické ženy, které v posteli neleží jako placky, nejspíš budou mít prádlo v barvě červené. Erotickou fantazii, vzrušení, zvýšení krevního tlaku, zrychlení dechu a srdečního tepu zaručí i barva žlutá nebo oranžová. Je libo romantičku, ženu poddajnou, která potřebuje vést? Pak se vám zřejmě líbí barva růžová. Naopak žena v černém prádle by vám v posteli měla dát pěkně na frak.

Slova jednoho chlapa

Výstavní ženské tělo bude sexy a rajcovní i v prádle z juty. Dobře zvolený tvar či střih a velikost prádla v červené a černé barvě, změní i usedlou domácí puťku v objekt mužské touhy a chtíče. Ale když se řekne barva tělová? Objevuje se představa podprsenky o velikosti cedníku pro ženy 60+ a k tomu bombarďáky z hektaru látky. Jsou k mání určitě i pěkné kousky tělového spodního prádla, ale i tak bude to červené a černé rajcovnější.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies