Jak zvýšit sexuální výkonnost

Chcete získat železnou sílu i pro svého parťáka v kalhotách? Pak skoncujte s lelkováním a vyzkoušejte odborníky zaručené tipy na posílení sexuální výkonnosti. Budete-li důsledný, možná naštvete i sousedy. Přítelkyně bude totiž vřískat blahem!

Fotografie zachycující sochu muže

Stimulujte se jídlem

Přísloví „trocha pepře, ať se vzepře,“ je naprosto pravdivé. Jídlo a koření, které prokrvuje tělesné orgány – včetně pohlavních, vám může v sexuální výkonnosti hodně pomoci. Rozproudí vás ale také křen, zázvor, petržel a celer.

Z ovoce doporučujeme jahody nebo maliny. Semínka v nich obsažená obsahují zinek, který ovládá množství a sekreci mužského pohlavního hormonu testosteronu a aktivuje spermie. Ženám zase zinek pomáhá rychleji se vzrušit a dosáhnout orgasmu. Dopřát si před sexem skleničku šampaňského s jahodami proto není jen kýčovitý romantický nápad.

Buďte fit

Je jasné, že budete jen těžko skotačit jako hřebec, když se zadýcháváte i při dobíhání autobusu na zastávce. V čím lepší kondici budete, tím déle vydržíte i v posteli. Pozor také na obezitu, kouření a nedostatek spánku – to všechno vaši sexuální výkonnost snižuje.

Zvedněte si sexuální sebevědomí

Možná vám jako malému říkali, že masturbace je špatná věc a vy pak máte podvědomě špatné pocity i při samotném sexu. Nebo vám kamarád zezdola vypověděl službu v nejlepším – zrovna, když jste konečně k sexuálním hrátkám přiměl tu sexy kočku z baru.

Sexuální sebevědomí dokáže podkopnout spousta nepříjemných zážitků a vrátit mu znovu sílu není zrovna jednoduché – ale ani nemožné. Podvědomí lze cíleně ovlivnit!. Každé ráno a večer před spaním si opakujte: „Jsem sexuálně výkonný.“ Podvědomí tuto větu časem přijme jako realitu a výsledky poznáte sami.

Naučte se oddalovat ejakulaci

To nejdůležitější na konec. Těžko se budete schopen s partnerkou hodinu milovat, jestliže po několika minutách ejakulujete. Po malé pauze je sice spousta mužů schopna pokračovat dál, ale zásoba energie už není tak velká. Naučte se proto ejakulaci zadržovat.

Zpočátku si umění trénujte při masturbaci – těsně před výronem semene se snažte stáhnout svaly, jako kdybyste chtěl přerušit proud moči. Ejakulaci lze oddálit i stisknutím močové trubice asi 2 cm od řitního otvoru. Mnoho mužů si pomáhá psychicky – snaží se myslet na něco asexuálního.

Oddalování ejakulace zvyšuje tělesnou energii, celkově zlepšuje sexuální život a údajně i zdravotní a duševní stav.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies