Jak vycházet s tchýní

Tchýně a uzený nejlepší studený. Existuje bezpočet vtipů o tchýních a spousta z nich opravdu dokáže svému zeti udělat ze života peklo. Je vůbec možné s matkou své přítelkyně vycházet? Je, ale snažit se musíte oba!
Fotografie ženské tváře při údivu

Pochopit tchýni? Zkuste to!

Přimět tchýni, aby vás měla ráda, není lehké. Abyste pochopil její mnohdy nesmyslné jednání, musíte se do ní vžít. Výchova dítěte není nic lehkého a matky v podstatě celý život trpí obavami, aby se jejich dítě mělo co možná nejlépe. Přestože nemá právo strkat hlavu do soukromí svého již odrostlého potomka, je třeba si uvědomit, že všechny ty rady a připomínky vychází z lásky a ze strachu.

Chce pro své dítě to nejlepší (a vy to nejste)

Je logické, že matky chtějí pro své děti to nejlepší. Co ale dělat, když dává najevo, že vy to podle ní nejste? Možná chtěla pro svou holčičku raději právníka než automechanika nebo svobodného muže než třikrát rozvedeného. Ačkoliv má proti vám námitky, pokud uvidí, že svou partnerku skutečně milujete, lze i tu nejtvrdohlavější tchýni obměkčit.

Do všeho vám mluví

Až vám tchýně bude zase příště mluvit do vašeho partnerského života, snažte se nedávat najevo odpor. Na kritiku nemusíte nutně odpovídat kritikou – buďte nad věci a uvědomujte si, proč tchýně jedná tak, jak jedná (viz první odstavec). Větou jako „Cením si vaší rady, ale..“ dáte najevo že ačkoliv nesouhlasíte, svou tchýni respektujete.

Partnerka by měla stát na vaší straně

Pokud se jednání vaší tchýně nezmění, ačkoliv se snažíte jednat s ní hezky a být tolerantní, měla by zakročit vaše partnerka. Měla by se vás zastat a své matce v soukromí láskyplně, ne kriticky vysvětlit, jak se věci mají.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h3 {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; mso-outline-level:3; font-size:13.5pt; font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

Jak nakupovat přes internet?

Škola flirtu - 1. díl

Škola flirtu - 2. díl



Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies