Jak vás ženy testují?

Ženy jsou jemná stvoření, a nejen proto potřebují, aby jim muž věnoval dostatek porozumění, lásky, pozornosti a pocitu jistoty. Žádná žena si nezačne s mužem jen proto, že se jí líbí. I vy jste testován. Ptáte se jak?

Fotografie zobrazující ženu při hře s vlasy

Žena si muže pečlivě vybírá

Je to tak, i když si mnozí muži myslí, že ženám jde jen o krásu není to tak. Když sedíte se ženou, která se vám líbí a povídáte si, ona chápavě přikyvuje všemu co řeknete. Vy si myslíte, že konečně jste našel tu pravou, která vám rozumí. Jenže omyl, to může být pouze maska a zatímco mluvíte nejrůznější historky, jak jste byl s kamarády na pivu nebo další různé nejintimnější detaily vašeho života, žena si dělá čárky u vašich vlastností. Nejhorší je povídání o bývalé partnerce. A tak ve chvíli, kdy ženě začnete vyprávět špatné zkušenosti z předchozího vztahu, má žena jasno. Jste pro ní buď blázen a další schůzka je v nedohlednu, nebo jí naopak zalíbíte, protože bude mít podobné zkušenosti.

Zkouška věrnosti

Zkouška věrnosti je naprostá klasika. Vaše partnerka je nejprve velmi svobodomyslná, čímž si vás pěkně získá a zbaví vás přirozené opatrnosti. Poté vám představí svoji kamarádku . V domnění, že si klidně můžete užít bokem, na ni vletíte. No jo, ale je to past. A pokud i po téhle aférce s vámi vaše partnerka zůstane, aniž by vám něco vyčítala, máte vyhráno. V opačném případě si vás chtěla partnerka otestovat a vy jste bohužel neuspěl, a nakonec půjdete každý svou cestou.

Žena musí mít pocit, že ji bezmezně milujete

Ze začátku vztahu je zcela normální, že své partnerce neustále říkáte, jak ji bezmezně milujete. Ale postupem času i počáteční zamilování opadává. Jakmile spolu budete pár let a ona se vás při sledování vašeho oblíbeného fotbalu zeptá, zda-li ji milujete, nemůže čekat, že budete při odpovědi vlídný. Ženy chtějí, abyste byl vždy připraven k lásce, když zrovna mají chuť.

Pocit viny

Každou ženu zajímá, do jaké míry jste schopný vydržet. Obvyklý test - vyvolá ve vás pocity viny. Stačí pouze když se s kamarády zdržíte déle ve vaší oblíbené hospůdce a necháte doma partnerku samotnou. Jakmile přijdete domů, přijde za vámi se slzami v očích a bude se vás ptát, proč ji necháváte doma samotnou a trápíte ji. Vaše partnerka to nemyslí špatně, pouze chce mít jistotu, že jí máte stále rád.

Zastaň se mě!

Až uvidíte, že si vaše plačící partnerka stěžuje na kohokoliv nebo cokoliv a chce abyste sjednal nápravu, hlavně nepodlehněte. Pouze si vás testuje, co vše si může k ostatním dovolit s odkazem na vás.

Test otázkou: „Jsem krásná?”

V této jednoduché otázce, zda-li je vaše partnerka krásná, můžete také hledat nějakou zákeřnost. Ženy si vždy na své postavě najdou něco, co se jim nelíbí, ale snaží se uklidnit, že se vám líbí taková jaká je. Někdy jdou na to ženy velkou oklikou, aby se dobraly pravdy.

V čem nemůže nikdy žádný muž obstát?

  • Jste hráč? Ženy nemají rády mužskou soutěživost, protože je uráží, že pořád prohrávají.
  • Plníte své sliby? Ženy o mužích rády prohlašují, že pouze slibují, ale nic nekonají. Neuvědomují si však, že vyhovět všem přáním, je mnohdy zcela nereálné.
  • Jste čistotný? Problém je v tom, že pohled na hygienu ze strany mužů a žen se velmi výrazně liší. 
  • Jste tolerantní řidič? Ženy se domnívají, že jezdí bezpečně a jakýkoliv náznak, vašeho odporu vůči jejich řidičskému umění velmi špatně nesou.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies