Jak to rády celebrity - podruhé

Minule jsme se podívali na oblíbené sexuální praktiky koček jako je Halle Berry, Heather Locklear, Katie Price, Dity von Tesse a Alyson Hannigen. Komu se koukneme na zoubek v dnešním článku?

Herečka Kate Beckinsale při svém reklamním focení

Sexy tanečnice - Kate Beckinsale

Kate svému manželovi Lenu Wisemanovi v době odloučení velice ráda předvádí striptýz. Pokud je někdo z nich na cestách, Kate každý den odhazuje své skršky a smyslně vlní se před webovou kamerou, pro Lenovu i svou spokojenost. Hackeři dokážou spoustu věcí Kate!

Teri Hatcher miluje veterány

Zoufalá manželka si to ráda dává ve starém autu VW Camper-busu z roku 1978. Káru nemravností má zaparkovanou na příjezdové cestě ke své vile v Los Angeles. Teri se tak prý snaží nastoupit do vlaku, který ji ujel v mládí. Hatcher tvrdí, že sex v jejím autě je opravdu vzrušující.

Teri Hatcher (my.opera.com)

Bisexuální Angelina Jolie

O Angelině je všeobecně známo, že holduje tvrdším sexuálním praktikám, ani ona sama se nestydí přiznat, že sadomasochistické hrátky jsou to nejlepší. Bradovi asi spousta chlapů závidí. Jolie nepohrdne lesbickými hrátkami a několik milenců najednou také není na obtíž.

Angelina Jolie (gladitsthem.blogspot.com)

Tantrická kráska Scarlett Johansson

Tato filmová kráska nepropadla žádným bizardním praktikám. Oblíbila si tantrický sex. Tantru se Scarlett provozoval její bývalý přítel Josh Hartnett, který přiznal, že tantrický sex je příjemný, ale také náročný.

Scarlett Johansson (celebfix.info)

Masturbující Britney Spears

Skandální zpěvačka věří jen sama sobě. Aspoň to tak vypadá, protože Britney si to nejraději a nejlépe udělá sama. Samozřejmě v přítomnosti chlapa. Britney tvrdí, že vzrušit sama sebe, je tou nejlepší cestou, jak dostat chlapa na kolena.

Briteny Spears (.wallpaperphotoshare.com)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies