Jak si užít Silvestr 2008?

Na silvestrovské párty to bez alkoholu nejde! Oslavte Silvestr a Nový rok, vyhněte se posilvestrovské kocovině nebo se naučte pár triků, jak se jí rychle zbavit. Silvestrovské pohoštění, pobyty na horách a klasická předsevzetí. Dodržíte letos slovo?

Fotografe zobrazující hrdlo šampaňského

Silvestr - bez alkoholu to nejde

Silvestr je převážně svátkem veselí, oslav nového roku a bez alkoholu to na silvestrovské párty nejde. Jaké alkoholické nápoje upřednostňujete?

Mezi nejoblíbenější z long drinků patří pina colada

Pina colada rozmixováním 4 cl světlého rumu s 2 cl kokosového krému a s 6 cl ananasového džusu. Tento nápoj podávejte s ledem a kouskem ananasu. 

I na Silvestra platí nemíchat

Rozhodně je lepší alkohol nemíchat, ale samozřejmě v poslední den roku se na tuto zásadu příliš nebere důraz. Pokud tedy alkohol mícháte, je lepší pravidelně jej doplnit nějakým tím chlebíčkem nebo pamlskem. Tělo, a především vaše játra, budou alespoň trochu lépe zvládat nával silvestrovského opojení.

Jak se originálně zbavit posilvestrovské kocoviny

Novoroční „kocovina” je pouze přirozeným následkem, kterým trpí každý, kdo to trochu více s alkoholem přežene. Mezi účinné triky patří hodně silná káva, velká porce masového vývaru, extra dávka vitamínu C, kyselé okurky a nebo zavináče. Pokud chcete si svou posilvestrovskou kocovinu ještě více „osladit” vyzkoušejte směs rozmíchaného syrového vajíčka s octem, se solí, doplněnou ostrým kečupem. Tato směs vás určitě na nohy postaví...

Silvestrovský barevný ohňostroj

Po půlnočním přípitku nesmí v žádném případě chybět barevný ohňostroj. Co by to bylo za oslavu Nového roku bez pořádného barevného osvětlení a hluku pyrotechniky? Při výběru a nákupu zábavné silvestrovské pyrotechniky však dbejte na svou bezpečnost.

Dejte si pozor při nákupu pyrotechniky

Při nákupu zábavné pyrotechniky zamiřte raději k odborníkům do kamenných obchodů. Nejenže mají vhodné podmínky ke skladování, ale vyškolený prodavač vám lépe poradí, jak s výrobkem bezpečně zacházet. Nikdy (nejen na Silvestra) nekupujte pyrotechniku s poničeným obalem a nesrozumitelnými údaji nebo neznámého původu. Na každém výrobku musí být uvedeno datum použitelnosti. Všímejte si ho už při nákupu, protože u prošlých výrobků nemůže být zaručená bezpečná manipulace, ani když se provádí přesně podle návodu.

Když nejde pyrotechnika odpálit

Když se vám nepodaří pyrotechnický výrobek odpálit, počkejte minimálně dvacet minut a potom jej vložte do vody, kde se papír rozmočí a dojde k bezpečné likvidaci.

A je tu půlnoc…

Půlnoc právě odbyla, proběhl silvestrovský přípitek se šampaňským a nyní teprve začíná ta pravá silvestrovská zábava. Rachejtle bouchají a alkohol teče plným proudem. Což takhle si letos připít něčím jiným, než šampaňským?

Chutná vám Bloody Mary? Příprava není vůbec složitá.

Míchaný nápoj Bloody Mary získáte smícháním 1 dcl rajčatové šťávy, 1 dcl sektu a 2 cl finské vodky. Nápoj podávejte s ledem.

K Silvestru patří novoroční předsevzetí

A je to tu opět. Jaké si dát letos novoroční předsevzetí? Mezi ty klasické a nejčastější předsevzetí patří omezení alkoholu a cigaret, odlehčení své tělesné hmotnosti o pár (desítek) kilogramů, a nebo také donucení svého těla k nějakému tomu sportu. Předsevzetí se sice dávají, ale jen málo lidí je doopravdy dodrží.

Rozhodně si nedávejte takové předsevzetí jako například James Bond. Minimálně jedna návštěva měsíčně, v kasinu by jistě nebyla pro vaši peněženku to „pravé ořechové”.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies