Jak si chytře přivydělat

V době finanční krize má spousta z nás hluboko do kapsy, zvláště pokud jste přišli o zaměstnání. Existují ale jednoduché fígle, díky kterým můžete přijít k penězům za krátkou dobu při malém úsilí.

Fotografie amerických bankovek omotaných místo toaletního papíru

Internet – líheň možností

Na internetu je možností výdělku opravdu mnoho. Můžete si například založit vlastní webové stránky na určité téma a pokud se vám díky pravidelným příspěvkům a unikátnosti webu podaří zvyšovat návštěvnost, můžete kontaktovat mediální a PR agentury a nabídnout jim pronájem reklamních ploch. Samozřejmě platí, že čím hůře dostupná cílová skupina na vaše stránky chodí – a čím vyšší je návštěvnost, tím větší částku si můžete dovolit požadovat. Před samotným spuštěním stránek je ale třeba dobře promyslet, na jaké téma se vrhnout (čím unikátnější a originálnější, tím lépe), jak by měly stránky vypadat apod.

Něco podobného můžete vyzkoušet i na Facebooku. Stačí založit tématickou skupinu (např. „Zábava na ostravsku“ a vkládat do ní informace o chystaných kulturních akcích – můžete zároveň oslovovat pořadatele s tím, že za určitý poplatek uveřejníte i jejich akci. Aby pro ně ale byl takový byznys výhodný, musí mít skupina hodně uživatelů, tzv. fanoušků. Jak toho docílit? Rozešlete návrh na fanouškovství stránek všem svým přátelům a poproste je, aby tak učinili i oni. Řetězová reakce na sebe nenechá dlouho čekat.

Ručičky nebojte se…

Samozřejmě si lze přivydělat i manuální činností, brigád je všude spousta. My vás ale fyzickou prací děsit nebudeme. Chytrým přivýdělkem jsou i aukce – a to nejen ty webové, kdy na Internetu jednoduše vyvěsíte předmět, který chcete prodat, ale i reálné – stačí pozvat domů své přátele a nabídnout to, co víte, že bude mít zájemce. Šanci mají autodoplňky, sběratelské potřeby a mnohé další. Akce se může zvrhnout v pánskou jízdu, ale proč taky neskloubit příjemné z užitečným?

Zahraniční tipy na přivýdělek – jak to dělají ve světě?

Pokud si ze sebe umíte udělat legraci, můžete se nechat inspirovat některými šikuly ze zahraničí. Tak například v Ghaně je známý jeden chudý fotbalový fanoušek, který se vždy před zápasem převleče do zajímavého obleku, pomaluje se barvami a předvádí nejrůznější taneční kreace. Zatím se mu nestalo, aby peníze vytěžené z toho nevšedního divadelního představení, na lístek nestačily.

Chudé děti z Toga se zase živí sběrem a prodejem mušlí. Pokud bydlíte blízko geologicky zajímavých oblastí, můžete si vydělávat podobně – hledáním a prodejem vzácných kamenů, například křišťálu, vltavínů apod. (seznamů nalezišť najdete na Internetu spoustu, např. ZDE) Na některých místech České republiky je také stále ještě spousta zlata, například v Kašperských nebo Zlatých horách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies