Jak se zbavit pivního „svalu“?

Pivu se v Česku velmi daří a především teď v létě se více setkáváme s tzv. pivními těly. Ale věděli jste, že pivní sval není přímo způsoben pitím piva? Navíc vám poradíme, jak se pivního břicha zbavit.
Detailní záběr na mužské břicha

Pivní mozol mívají především muži

Pivním „svalem“ nebo taky „mozolem“ se zabývají především muži. Jsou to právě oni, kteří mívají problémy s velkým břichem. Jenže nenechte se mýlit, pivní mozol ve skutečnosti není způsoben nadměrným pitím piva.

 

Jak tvrdí lékaři, souvisí to s hormony. Mužské pohlaví podle nich jen více tíhne ke tloustnutí kolem břicha, zatímco ženám se tuk usazuje kolem stehen nebo boků. Je to tedy jen přirozená cesta.

Pivní mozol, muž a svět

Pivní mozoly jsou dokonce tak rozšířeným fenoménem, že nadšenci pořádají soutěže o největší pivní mozol. Dokonce svá pivní těla vystavují na internetu a porovnávají se.

Speciální "pivní" vak nejen pro muže - znáte jej?

Vědci vymysleli vak, který si připevníte na tělo a nikdo nepozná, že ho vůbec nosíte. Do něj se dá umístit třeba nápoj. Speciální vak uchová teplotu pořád stejnou a ať už si nositel tohoto vaku chce pochutnat na chlazeném pivu nebo teplé kávě, vždycky si pochutná. Pokud si zakládáte na své štíhlé postavě, jediným negativem je pouze pivní mozol, který vak na břichu vytvoří.

Rady, jak se zbavit pivního svalu...

Další skutečnost ohledně pivního mozolu je taková, že pivo zvyšuje chuť k jídlu. Po nočním tahu se lidé často přejídají.

 

Při pití piva si jen tak něco neodpustíte. A potom je za viníka označeno - neprávem - pivo. Takže jestli chcete vědět, jak se zbavit pivního mozolu, máme pro vás radu a ta zní: Nepřejídat se, hlavně večer když příjdete ze své oblíbené hospůdky...

 

Další úspěšnou a ověřenou metodou jsou účinné cviky na břicho. Každému prospěje se čas od času protáhnout.

Další zajímavé články z rubriky jak na to...

Jak se stát romantikem?

Jak být dobrým managerem?

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak nakupovat přes internet?

Jaro - nejvyšší čas k vylepšení postavy do léta

Už jste zkusili bondage?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies