Jak se zbavit dětí, když je chuť?

Krásná rodinná idylka, jen si to představte. Máte neuvěřitelnou chuť na vaši ženu, ale klid na to rozhodně není. Děti běhají všude kolem vás, dělají kravál a váš intimní život zatím pomalu vyhasíná. Co s tím? Několik možností, jak se na čas zbavit dětí je tady!



Fotografie psa, který sleduje televizi

Naštěstí máme babičky a dědečky

Ano, návštěva babičky a dědečka je asi ta nejjednodušší cesta, jak si od dětí oddechnout a načerpat energii milováním. Dětem nemusíte nic vysvětlovat, jistě k babičkám a dědečkům jezdí rády. Tak budou všechny tři strany spokojené, vy asi nejvíce. Jen co si trochu zablbnete v ložnici, už vám po ratolestech zabude smutno a budete rádi, že jsou zpět.

Zavoláme slečnu nebo paní na hlídání

Taky jednoduchá možnost, ale není to už zadarmo, jako babi s dědou. Hrozí tady, že budete muset kvůli postelovým radovánkám opustit vaše hnízdečko lásky a zarezervovat  si hotelový pokoj. To, ale také nezní vůbec špatně, protože doma už to znáte. Čeká vás příjemné zpestření a odpočinek.

Hurá do tanečních, na tenis či do jiného kroužku

Vyplňte volný čas vašich dětí zájmovým kroužkem. Získáte tak čas pro sebe a svou partnerku i několikrát do týdne a hlavně pravidelně. Možná vám tanečky, keramika a sportovní aktivity ratolestí udělají trochu vítr v peněžence, ale na druhou stranu spokojenému soužití je třeba něco obětovat.

V létě na tábor v zimě na lyžák

Udělejte se o prázdninách takové malé líbánky. Pošlete děti na letní tábor. Nemusíte řešit žádné hlídání a navíc budete mít minimálně deset večerů jen pro sebe. Trochu sobecké, že? Nebojte se, dětem se na táborech líbí. Nemusíte se omezovat. Je vám dovoleno dovádět v bytě, kde se vám jen zachce. I v dětském pokoji, tady je to jinak asi tabu. V zimě se společně můžete zahřívat, když vyšlete děti na lyžařský kurz.

Dejte jim pořádně zabrat přes den

Chcete mít alespoň večer trochu času jen pro sebe? Vytáhněte děti odpoledne ven. V zimě sáňkování nebo bobování. Neustálé chození do kopce je určitě utahá. V létě si jděte společně zaplavat, horko a pohyb by je také mohly slušně znavit. Určitě riziko tady ovšem hrozí. Děti jsou nezmaři, často  jim stačí malá chvilka odpočinku a jedou znova na plný plyn. Pak je možné, že večer padnete únavou vy a děti budou mít rej.

Zapni si x-box a klidně hraj

Přišla na vás choutky jindy než večer? Co teď honem dělat? Dovolte výjimečně nekonečnou hru na x-boxu, počítači nebo děti nechte dívat na pohádky. Budou tak šťastné, že si ani nevšimnou, že jste se vytratili do ložnice a jak dlouho tam jste. Ale, aby pak nechtěli hrát každý den!

Děti už jsou větší?

Už vám dítka malinko odrostly? Nemusíte se bát pustit je někam bez dozoru? Blýská se na lepší časy. Zabijte dvě mouchy jednou ranou. Sepište nákupní seznam, vyzbrojte děti nákupní taškou a hurá na nákup. Budete mít nakoupeno i splněno, co se týče manželských povinností. Stejně můžete větším dětem nabídnout, návštěvu kina a podobně. Z kultury asi budou mít větší radost než z otravného nákupu.

Se známýma na výlet

Babičky nefungují? No i to se stává. V záloze jsou ještě kamarádi, známí a dobří sousedé. Rádi vezmou vaše děti s sebou na výlet do zoo, na hory nebo na koupaliště. Mají-li také děti, dobře ví jakou službu vám udělali. Můžete jim to klidně někdy oplatit.

Ani jedna z možností se vám zatím nepoštěstila? Pak držím palce, aby vaše děti rychle usínaly a jejich spánek byl opravdu tvrdý.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies