Jak se vyvarovat rutinním hádkám?

Dlouholeté vztahy nebo manželství způsobují to, že vše, co společně děláte, vám připadá rutinní. Přestáváte si vážit toho, co jste společně léta budovali, počet rutinních hádek se zvyšuje snad každým dnem...
Fotografie zobrazující pohlednici se zlomeným srdce

Manželství – zabiják vášně

To, že časem vyprchává vášeň z vašeho společného soužití, je naprosto přirozené. Důležité je občas se zastavit a ohlédnout se, jaké to všechno bylo před lety, když jste se s partnerkou poznali. Nevydrželi jste bez sebe ani den, a teď byste se radši týden neviděli?

 

Na jednu stranu jste šťastní, že jste se našli, ale na druhou máte vztek, že nic už není tak, jak bylo dřív a nedá se to vrátit. Je normální, že podobné pocity musíte ventilovat ven, a proto vzniká spousta hádek, které jsou vlastně v podstatě zbytečné.

Hádka – nepřehánějte to s nimi

Čas od času se každý potřebuje pohádat. Občas to způsobují pocity nahromaděné hluboko v nás, nebo k tomu máme opravdový důvod. Pokud se ale často hádáte a to především z důvodu, který jsme uvedli jako první, je potřeba s tím něco udělat. Možná se vám to po tolika letech zdá nemožné, ale hádky a vzájemné ubližování si způsobují, že pevně vybudovaný vztah ztrácí hodnoty, kterých jste si v minulosti tolik vážili. Uvědomte si, že i dlouholetý svazek může skončit rozvodem.

Jak se vyvarovat hádkám?

Mnoho partnerů si to ani neuvědomuje, ale už když spolu komunikují, baví se mezi sebou způsobem, který jasně musí hádkou skončit. Pokud se k takové situaci schyluje, udělejte vše proto, abyste změnili společné téma – vaše partnerka ale nesmí nic poznat, to byste jí nahrál na smeč.

Když už z toho nejde ven

Pokud se vám stane, že se ocitnete uprostřed hádky a vlastně ani nevíte jak a proč, nejlepší řešení pro vás je partnerce přikývnout. Zřejmě vás to bude stát mnoho úsilí, ale rozhodně to nebude zadarmo. Časem si partnerka začne uvědomovat, co se okolo ní děje a máte velikou šanci, že se k vám začne chovat podobně. Máte se přece rádi a příjemná změna bude vyhovovat nejen vám, ale také vaší přítelkyni.

 

Nevěstince lákají muže už odpradávna

Velikost penisu - jste nad nebo pod průměrem?

Piercing jako sexuální pomůcka

Holandsko "po chlapsku"

Vzhůru do pivních lázní !

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies