Jak se stát neodolatelným

Pokud chcete vystoupit z davu, musíte na sobě zapracovat. Nehrajte si na něj. Staňte se alfa samcem!

Fotografie telefonujícího muže

 

Alfa samec

 

Co si pod tímto pojmem mylně představuje většina lidí? Muže, který je drzý, chová se jako idiot a má velké ego. Prostě si o takových mužích myslí, že jsou arogantními sebevědomými borci. Ale není to pravda. Opravdový alfa samec se cítí dobře, pečuje o sebe a je přátelský. Ostatní respektuje, hezky se chová k ženám a ochotně pomáhá a radí ostatním. Takový muž okouzlí každou ženu. Zkuste změnit přístup ke svému životu a staňte se lepším mužem. Chtějte od života více!

 

Jak se stát alfa samcem?

 

  • Už žádné výmluvy.
  • Pečujte o sebe.
  • Neustále se vzdělávej.
  • Snaž se své sny měnit v realitu.
  • Nauč se přijímat kritiku a názory ostatních.
  • Nikdy se nevzdávej! Každý problém má své řešení.
  • Uč se ze svých chyb.
  • Buď vůdcem.
  • Občas musíš i zariskovat.
  • Staň se galantním mužem a neboj se pomoci lidem v nouzi.
  • Nebojte se změny.

 

Sliby se mají plnit. Takže už se nevymlouvejte a začněte na sobě pracovat. Každý má na výběr. Pokud něco chcete udělat, pracujte na tom, dokud toho nedosáhnete. Jestli jste se na něco vykašlali, je to pouze vaše rozhodnutí. Neobviňujte z toho jiné osoby, věci či okolnosti. Vy jste pánem svého života. Tak ho žijte naplno! Také byste se měli naučit říkat NE a dělat si věci po svém. Staňte se pro ostatní dobrým vůdcem. Ale nebuďte příliš arogantní. Důležité věci si předem naplánujte a snažte si lépe organizovat čas. Vzdělávání nekončí tím, že dostudujete školu. Rozšiřujte si své vědomosti. Naučte se hrát na kytaru, choďte na kurzy vaření, staňte se kutilem nebo horolezcem… Zkoušejte pořád něco nového.

 

Dbejte o svůj zevnějšek, ale i o své zdraví. Jezte pravidelně a zdravě a nepodceňujte pravidelné prohlídky u lékaře. Dostatečným pohybem se udržujte ve formě. Buďte otevření názorům ostatních a zkuste kritiku okolí přijmout s klidem a úsměvem. Nevzdávejte se svých snů. Jděte si tvrdě za tím, co chcete. Pokud to nejde jedním způsobem, přijďte s novým nápadem, jak toho dosáhnout. Tím, že člověk chybuje, se neustále učí. Příště to už uděláte jinak nebo se tomu raději vyhnete. Občas se prostě riskovat musí, jen si předem promyslete všechny pro a proti. A pamatujte si, že všechny změny nejsou špatné. Některé vám pomohou obrátit svůj život k lepšímu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies