Jak se stát neodolatelným

Už vás nebaví, že o vás druhé pohlaví nejeví dostatečný zájem? Jen si to nebojte přiznat, to je první krok správným směrem. A stát se to může i vypracovanému, milému a bystrému sympaťákovi, který je při penězích, jen si nemyslete. V takovém případě musíte jednoduše použít svůj mozek a přehodnotit svoji dosavadní strategii. A já vám teď hodlám dát pár tipů, jak na to. Ale pšt, ženským o tom ani slovo...

Zdroj: littlegirl15.blog.cz

Hádanku radši než odpověď

Zdroj: thelearningcommunity.usPravidlo číslo jedna - neříkejte o sobě hned všechno. Ať už jste kýmkoli, ať je váš život nudný nebo dobrodružný, ať jste bohatí nebo chudí, inteligentní nebo natvrdlí, zkuste být nejdřív záhadní. Poznávání druhého člověka je totiž polovinou zábavy na seznamování se. A čím dřív bude cíl vašich tužeb o vás vědět všchno, tím dřív se vámi začne nudit. Tuhle chybu svěřování se hned se vším dělá spousta z nás, v horším případě dokonce prozradíme, že jsme doteď neměli se ženami zrovna moc velkých úspěchů a že vlastně nejsme úžasní. Protože ženy nás ke svěřování často vybízejí a možná to i myslí upřímně, ale vždy je to past. Já osobně z principu odmítám lhát ve smyslu říkat, co není pravda. Takže vám nebudu radit, abyste si o sobě něco vymýšleli, i když to samozřejmě může zabrat (ač vždy jen dočasně). Nicméně je rozdíl mezi upřímností a pravdomluvností - nelhat znamená být upřímný a to je naprosto v pořádku. Pravdomluvnost ovšem znamená říct vždycky úplně všechno, a to je nemoc. Lidi skoro nikdy nejsou schopní vypořádat se s úplnou pravdou o jejich partnerovi, ani kdyby chtěli. A ženy pravděpodobně ještě méně než my muži. Další důvod proč být záhadný - málo mluvit, provokovat intenzivním pohledem a nebýt lehko k mání. Nepodbízejte se a nedotírejte a všechna odhalení o sobě dávkujte pozvolna. Pokud vaše milá nebude vědět, že jste malíř nebo básník, a pak jí dáte k výročí její portrét nebo báseň, bude to o to silnější, o co to bylo překvapivější. A hlavně neříkejte takové věci o sobě, které vaše potenciální družka nebude schopná přijmout - když si na to přijde časem sama, krok za krokem, také se s tím může lépe vypořádat.

 

Gesta jsou všechno

Zdroj: 123rf.comPřitažlivost ovšem není výhradně o tom, co neřeknete. Významnou roli hrají i informace, které o sobě do okolí vypouštíte, aniž byste o tom věděli - vaše řeč těla, výrazy v obličeji, volba oblečení a doplňků. Nejde tady o nějakou abstraktní krásu. A pokud o ni zrovna vaší vyvolené jde, pak upřímnou soustrast - bude dost povrchní a zpracovaná nesmysly z televize jakými jsou Sex ve městě nebo Zoufalé manželky. Přirozené lidské instinkty se spíš zaměřují na to, jakou vysíláte "auru" - jestli dominantní nebo submisivní, sebejistou nebo nervózní, zdravou nebo nemocnou, veselou nebo depresivní, atd. Vyjadřovat se toho dá spousta jen tím, jaké máte držení těla, jak zvládáte oční kontakt a kam se normálně díváte (jestli spíš dolů nebo nahoru), napětím různých obličejových svalů. Obecně je samozřejmě nejlepší stát pevně a vzpřímeně, s konfrontačním pohledem, uvolněně a s lehkým úsměvem, nestranit se kontaktu s lidmi, atd. Tím dáte najevo sebejistotu a dominanci, jednoduše sílu. A síla je na chlapovi to, co ženským podlomí kolena. Existují však i výjimky - speciální osobnost dívky nebo ženy, která ji táhne k určitému typu muže. Může být přitažlivý i jako depresivní emo, pokud žena hledá někoho k "zachránění", nebo jako hulvát, pokud je žena submisivní, nebo naopak může být přitažlivý i submisivní muž, pokud je žena dominantní typ. Ty nelepší mařky ale budou ty, které reagují pozitivně na sebejistotu, inteligenci či vtip, protože samy budou sebejisté, ineligentní a vtipné. Pravděpodobně - ať už se rozhodnete působit jakkoli, nejčastěji přitáhnete buďto někoho úplně stejného nebo váš pravý opak. Pokud se ovšem rozhodnete, že se sbalit necháte...

 

Člověk je složité zvíře

Zdroj: plussizebridetobe.comAbyste to nepochopili špatně - nebýt snadno k mání je něco jiného, než odmítnutí možnosti být přitažlivý. Člověk je podvědomě schopný vycítit mnohé o svém protějšku nebo i o neznámém člověku, který zrovna stojí poblíž. Můžete všechno výše popsané dělat správně, a stejně s vámi nebudou vámi vybrané dívky chtít nic fyzického nebo intimního mít. Proč Protože vás zradí vaše podvědomí - váš výběr. Mužům, co delší dobu neměli úspech u opačného pohlaví, se totiž může stát, že si někde hluboko v podvědomí přepnou"milovatelný" na "nemilovatelný". V důsledku podvědomé pochybnosti o vlastní ceně, zkušenosti a obecně přitažlivosti se pak přimějete vybírat si jako objekt své lásky pouze nedostupné ženy. Protože budete silný a záhadný, bude hodně dívek a žen, které po vás touží, ale u těch si vždy vymyslíte nějaký abstraktní důvod, proč s nimi nemůžete nic mít, zablokujete se. Místo toho se tím víc budete soustředit na ty, které nejsou dostupné. Když to s vami bude hodně lomcovat, pak se vám může stát i to, že jednu a tu samou ženu budete chtít proměnlivě podle toho, jak moc je pro vás zrovna nedostupná. Proto když všechno ostatní selže, zamyslete se pořádně nad tím, jestli se náhodou sami nedržíte zpátky. Pokud ano, pak se musíte začít soustředit pozitivně, přestat o vlastní ceně pochybovat a přestat se omezovat nějakými nesmyslnými pravidly (jako třeba: mezi námi je moc velký věkový rozdíl, přece ji někomu nepřeberu, s mým kámošem stejně bude šťastnější, stejně by to nevydrželo, co si o tom budou myslet lidi, atd.)

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies