Jak se milovat v koupelně...

Dopřejte si ten luxus a připravte sobě a svému partnerovi voňavou koupel. Nezapomeňte zapálit svíčky, pustit romantickou hudbu a vychladit láhev šampaňského...Dnes si povíme více o tom, jak se milovat v koupelně.

Černobílá fotografie svlečených ženských kalhot s barevným detailem na kalhotky

Muži a ženy touží po relaxaci v koupelně

Lidské tělo je tvořeno z 80 % vodou, každý z nás ji potřebuje denně ke svému životu. Kromě uhašení žízně má voda navíc také blahodárně uklidňující účinky. Po příchodu z práce připravte pro sebe a svou drahou polovičku voňavou koupel. Pak zavolejte svého partnera, ať si za vámi skočí do vany. Kromě nezbytné hygieny, slouží společná partnerská koupel k odstranění nudy a stereotypu ve vztahu. 

Milování v koupelně - ano či ne?

Dle prováděných průzkumů touží po milování v koupelně 74% žen. Muži se tak nemusí obávat negativního přístupu svých drahých poloviček, spíše naopak - ženy tuto možnost velice rády přivítají. Vanová lázeň je dokonce považována k milování za mnohem intimnější a intenzivnější záležitost, než třeba perličková masážní vířivka. 

Stále vzrůstající zájem

Dle prodejců vybavení do koupelen, stále více stoupá prodej prostornějších a větších van. Větší vana nabízí větší pohodlí a navíc umožní pohodlnou koupel dvou osob. Takzvané partnerské vany jsou koncipovány pro pohodlí a relaxaci uživatelů. Rozměry mývají alespoň 80 x 180 cm, středový zapuštěný odpad, opěrné prvky a dostatek odkládacích prostor. 

Rady, jak si svou koupel maximálně užít

Vaše koupel se může stát relaxačním místem, plným pohody a uvolnění od každodenního stresu v práci a v životě. K dobré koupeli si pusťte klidnou pomalou hudbu, nachystejte vonné oleje do koupele, zapalte romantické svíčky a ztlumte světla. Nic nezkazíte ani lahví šampaňského nebo sklenicí dobrého vína.

Další zajímavé články z rubriky Jak na to

Jak působit dobrým dojmem

Jak se stát romantikem?

Jak poznat ženu na delší vztah

Muži versus ženy - jak udělat dojem?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies