Jak se jim zalíbit?

Chcete znát recept na to, jak ženám vyrazit dech během jedno jediného pohledu na vás? Nějaké osvědčené tipy a triky vám prozradíme. Ženské samozřejmě letí na krásnou mužnou postavu s širokými rameny a jako třešnička na dortu je neodolatelný kukuč. Ale to není vše a navíc ne všechny touží po dokonalém hladkém a symetrickém obličeji. Na tom, jak ženy svým vzhledem oslnit můžete zapracovat i vy sami.

Fotografie muže v červené košili a s černou kravatou

Jste přitažliví pro Evropanky?

Hlavní roli v atraktivitě prý podle psychologů přece jen obličej hraje a především pak obličej symetrický. Je právě váš obličej symetrický? Nevíte? Tak to zjistěte. Naklušte před zrcadlo s listem papíru. Prvně si překryjte jednu polovinu obličeje a potom druhou. Pokaždé vypadáte jinak? Pak je to průser, to se ženám nelíbí. Nevěšte hlavu, moc nás se symetrickým obličejem po světě nechodí. Podle Evropanek jsou přitažliví ti chlapi, jejichž obličej respektuje určité proporce. Nejvíce jde o oči, nos a vaše rtíky. Nemáte-li jednu část extra větší nebo menší než druhou a třetí, buďte v klidu na ocet určitě nezůstanete.

Je plodný? Nebo není?

Každá žena podvědomě hodnotí vaší plodnost v závislosti na poměru boků, ramen a pasu. Onen zázračný průměr je tedy velice důležitým ukazatelem mužské krásy. I šíře ramen je na první pohled pro ženy velice důležitá. Čím jsou ramena širší, tím více se líbíte. Vědátoři z Austrálie a Hongkongu přišli zase s něčím jiným. Podle nich jsou celosvětově pro ženy nejatraktivnější mladí, vysocí muži s dlouhými končetinami. No - sto lidí, sto chutí.

Zjizvený  a neodolatelný jako Joffrey de Peyrac

Ano, ano jizvy ženy rajcují. Taková jizva na obličeji je neuvěřitelně sexy. A opět za to může ženské podvědomí. Když ženská vidí jizvu, automaticky to spojí se silou, statečností a ochranou. Ale kdo má jizvu na tváři, taky to zrovna nevyhrál. Ženským se kolem něj sice točí habaděj, ale na dlouhodobý vztah to není. Jizvy totiž v ženách vzbuzují touhu po krátké aférce a tím to končí.

Zahalte se do červené

Máte ve skříni nějaký červený ohoz? Pokud ano, výborně! Až budete vyrážet na lov, zahalte se do červené. V červené budete divoškám imponovat, budete působit sebevědomě. Ženy vás budou vnímat jako úspěšné, bohaté a vzrušující týpky. Ale prosím vás, stačí červené tričko nebo košile. Červené kalhoty by mohly působit opačně.

Nemáte zjizvenou tvář krasavce Joffreyho, červená se vám nelíbí a ani široká ramena, ač se trápíte v posilovně vám nenáleží? Neházejte flintu do žita. Jak už bylo řečeno – sto lidí (žen), sto chutí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies