Jak s námi ženy mávají

Nechte mě hádat - myslíte si, že máte ženský na háku, že jste svým vlastním pánem, máte vlastní rozum a že už ženský dokonale chápete. Abyste se ale nezmýlili, protože ženský všechno myslí jinak, než jak to vypadá. Co takhle prohlédnout jejich triky a obrátit je proti nim?

Herečka Michele Pfeifer jako Catwoman ve filmu Batman

Co ženy chtějí Výzvu

Zdroj: lady-titania.deviantart.comUž se vám někdy stalo, že jste dlouho nezavadili o žádnou, která by o vás měla výraznější zájem, a pak se na vás na jednou sesypal celý roj Ženy mají totiž vytříbený čich na jednu věc -  jestli jste zrovna zadaní, nebo ne. Pokud poznají, že zadaní nejste a ani k tomu nemáte blízko, jejich zájem o vás tím bude podstatně umenšený. Teď si možná říkáte, že to nedává žádný smysl. To ovšem není proto, že by to nemělo žádnou logiku. Jde o to, že ženská situace je jednak podstatně odlišná od té mužské (přitažlivost fyzická pro ně není tím hlavním a taky si žena skoro vždycky může vybírat z celé řady zájemců), jednak o to, že i pro ženy je balení mužů sport. Nenechte se zmást jejich zdánlivou pasivitou, tím, že vy jste ten, kdo musí vyvíjet iniciativu a aktivní snahu. Je to právě žena, kdo má v drtivé většině případů situaci pod kontrolou a nejvíc uvažuje o svém osobním prospěchu nebo zábavě. A to, kolik žen o vás zrovna jeví zájem, je v každém případě naprosto zásadní informací, neboť s tím stoupá váš status v jejich očích. I ženy se chtějí blýsknout tím, jak cenný je jejich úlovek, a také si osobně dokázat, že jsou atraktivnější než ostatní ženy. Za žádných okolností tedy nedávejte najevo, že jste zrovna delší dobu sám. Nemusíte si nic vymýšlet, jen to prostě zbytečně sami nevytahujte. Také si dejte pozor na to, abyste se nesnažili až moc, to je jeden z hlavních ukazatelů zoufalé osamělosti, která vás činí naprosto nezajímavým pro všechny ženy, které si uvědomují vlastní přitažlivost.

 

Otroctví už prej není

Zdroj: motifake.comDalší ze situací, do které se určitě nechcete dostat, je stát se poskokem nějaké holky, která vás bude jenom využívat. To je totiž slepá ulička, která by vám ještě víc zabránila v tom najít si nějakou, se kterou to má opravdu nadějnou budoucnost. Kromě toho, že jsou ženy soutěživé, jsou totiž také nadmíru schopné mužů využívat, omotat si je kolem prstu vágními přísliby, které však nikdy nemají v úmyslu naplnit. Nejvíce to samozřejmě hrozí těm z vás, kteří jsou potenciálně užiteční - schopní spravit počítač, napsat úkol, naučit ji něco, poslouchat stupidní dívčí problémy a poradit, skládat básně a hudbu, dovézt ji někam autem a tak dále a tak podobně. V takovém případě je to jako kdybyste chodili okolo s cílem namalovaným na čele. Pokud navíc vypadáte relativně obstojně a nejste debil (že by se teda nemusela stydět s váma někde ukazovat), je to pro vás ještě horší. Taková vypočítavá mrcha s váma potom bude chtít trávit čas a občas vám hodí nějakou kost (pohled, dotyk, vlídné slovo), a to bude pečlivě dávkovat podle potřeby tak, aby vy jste ještě pořád alespoň trochu doufali, ale aby zároveň stále mohla všechno popřít a odmítnout. Stručně a polopatě řečeno - nehodlá se s váma líbat, ošahávat a ani se s váma nevyspí. Nikdy. Tečka. Pravděpodobně má takových nic netušících otroků jako vy celý tým, který pro ni řeší všechny její problémy 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, bez ohledu na počasí a bez nároku na mzdu. Raději buďte ze začátku naprosto neužiteční a když holka dokonce začne dělat něco pro vás, pak poznáte, že o vás má skutečný zájem.

 

Ženina kamarádka závist

Zdroj: photos-room.comI když už ale budete nějakou holku mít, tyhle psychologický hovadiny pro vás nebudou pasé. Jednou z nejohavnějších častých vlastností u krásných žen bývá závist. S její pomocí vám budou neustále lít jed do ucha s cílem odradit vás od pokusů zajímat se o jiné ženy, které mají nějaké lepší vlastnosti než ta vaše současná. Nejlépe se to dá shrnout větami jako "No podívej se na ni! Jaktože se na ni díváš!" nebo "Tak tamta má fakt dobrý (něco), ale teda (důvod proč to něco je vlastně špatně)". Mám pro vás jednu novinku (čímž se snažím vyjádřit svoji naději v to, že to pro vás žádná novinka není) - někdy je správným rozhodnutím opustit svoji holku kvůli jiné. A to nejen správným třeba v povrchním smyslu přejití ze škaredší na hezčí nebo ze staré na mladší, i když to může být pro spoustu z nás taky důležité. Někdy je prostě potřeba zbavit se řetězu, který spojuje naši nohu s kusem betonu, který nás táhne ke dnu. Obzvlášť pokud žena začne být hašteřivá, žárlivá, manipulativní a majetnická (aspoň teda mnohem víc než obvykle), přichází čas zamyslet se nad tím, jestli s takovým člověkem opravdu chceme trávit život. Smysl má být s někým, koho zajímáme my a kdo v nás má důvěru. Samozřejmě by to nemělo být z důvodu stupidity nebo totální naivity, nýbrž z lásky k nám a radosti z naší společnosti. Holka, která v naší přítomnosti kouká po jiných holkách a po tom, po kom koukáme my, má nejspíš nějaký problém sama se sebou. A člověk, který má problém a je závislý na nás, ten problém na nás dříve či později přenese. Holky si někdy rády myslí, že my bychom za ně měli řešit jejich problémy, ale každý člověk má dost těch vlastních, které by si měl řešit sám. Pokud jste sebevědomým a samostatným člověkem (nebo takový přinejmenším chcete být), nebojte se počkat si na někoho stejně sebevědomého a samostatného.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies