Jak připravit romantickou večeři

Chcete přítelkyni potěšit romantickou večeří, ale nevíte, jaké jídlo, osvětlení a další propriety zvolit? S našimi tipy bude o vámi zorganizovaném večeru mluvit ještě několik dní.

Fotografie prostřeného jídelního stolu

Ať už jsou účelem vašeho záměru narozeniny přítelkyně nebo jen snaha se „blýsknout“, rozhodně nestačí hodit na talíř flákotu masa a věřit, že to k vytvoření kouzelného okamžiku stačí. Ženy jsou mnohem vnímavější než my a kromě toho, co vidí, vnímají také nejrůznější vůně a zvuky – zkrátka jsou zaměřené na detaily. Centimetrová vrstva prachu, na zemi pohozené ponožky nebo nespecifický zápach je dokáží odradit!

Jak se stát romantikem

Jak nepokazit rande

Žádost o ruku? Buďte originální!

Prvotní dojem je důležitý

Ocitá se ve vašem bytě poprvé? Pak byste se měl snažit dvojnásobně. Byt či dům by měl působit útulným a čistým dojmem – nespoléhejte na to, že ve tmě prach nepůjde vidět – stačí, když si vaše drahá půjčí z knihovny knihu a prach prostě na prstech zaznamená.

Co uvařit?

Umíte vařit? Výborně! Vlastnoručně udělaná večeře ženu skutečně potěší. Věřte, že se na druhý den bude chlubit všem kamarádkám! Chcete-li ale, aby byla romantická večeře chutnou předehrou k vášnivé noci, zvolte lehké jídlo a ne příliš velké množství alkoholu. Sklenička, dvě, dobrého vína v ženě odbourává zábrany, větší množství už má ale obvykle opačný efekt – utlumuje. Chytré je také připravit jídlo den předem – vždy hrozí, že se výtvor nepovede a vy byste pak neměl na možnosti nápravy čas.

Že vařit neumíte? Nějakou dobrotu si nechejte přivézt domů. Pizza by to ale být neměla! Pokud nevíte, jaké jídlo vaše drahá polovička zbožňuje, nenápadně se jí s delším časovým odstupem vyptávejte.

Chvála dekoracím

Jak už jsme se zmínili, ženy si všímají drobností. Dobře proto uděláte, dodáte-li bytu či domu příjemnou vůni (svou službu splní jak vonné tyčinky, tak i vůně do zásuvky) a osvětlení (vhodné je tlumené). Oblíbenou proprietou jsou svíčky, pozor ale na ty dlouhé, jenž je snadné při troše neopatrnosti na stole převrhnout.

Vymyslete program

Po večeři si možná budete chtít povídat, punc nevšednosti ale večeru dodáte, pokud vymyslíte nějaký program. Hodí se například oslnit romantickou hudbou a vyzvat ženu k tanci, podívat se na nějaký zajímavý film (detektivky a horory vynechejte) nebo si prohlížet fotografie z dětství. Krásnou perličkou na závěr je drobný dárek. Pokud znáte přítelčiny končíky a vášně, nebude pro vás problém nějakou drobnost vybrat. Pakliže tápete, investujte do drobného šperku – ten ženu vždy potěší!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies