Samuraj.cz

Jak přežít její nevěru?

Martin Režný

Mnoho z nás by si rádo myslelo, že jsme ti největší kanci na planetě a že po nás už ženský nikoho dalšího potřebovat nebudou, ale skutečnost je obvykle někde trochu jinde. Ženský si nevystačí jen tak s něčím a často se začnou ohlížet jinde i když s náma hodlají zůstat. A to je potom potenciálně smrtící situace...

Požehnaná nevědomost

Úplně ideální způsob vypořádávání se s nevěrou začíná už předtím, než ji odhalíte. A sice tím, že po ní vůbec nebudete pátrat. Tohle samozřejmě platí hlavně pro ty z vás, kteří jsou chroničtí žárlivci. Procvičujte důvěru a odměnou vám za to bude klid. Pragmaticky vzato si takovým přístupem stejně nejspíš zároveň zlepšíte vaše šance na to, že vám ani nezahne - kolikrát to dělají jen tak z trucu, potvory, když si je moc hlídáte. Ženy mají sice rády pozornost, ale ne tu negativní a ještě k tomu přehnanou. Samozřejmě má smysl dávat občas trochu najevo, že žárlíte, protože to ji ujistí o tom, že vám na ní záleží a že vaše city k ní jsou dostatečně vášnivé. To je ale něco úplně jiného než hrát si na agenta 007 (nebo spíš WC 40). A stejně, věřte tomu že to radši ani nechcete vědět - milosrdná lež je kolikrát opravdu mnohem lepší pro všechny zúčastněné než krutá pravda.

 

Nádech, výdech a panáka

Někdy se tomu ale zabránit nedá a dozvíte se to prostě náhodou. V takové situaci je zásadou číslo jedna jenom proboha neudělat žádnou kravinu. Proto je nejlepší fyzicky si zabránit v tom, abyste hned mohli něco udělat - v okamžiku, kdy se to dozvíte, neposílejte žádné zprávy, nepiště žádné commenty, nepřibližujte se ke střelným, ostrým nebo tupým vražedným nástrojům a hlavně se vyhýbejte své milé až do chvíle, než se uklidníte a přejde vás původní výbuch hněvu a násilný afekt. Pokud vám vadí to, že vás podvedla, nejspíš ji máte rádi a tudíž jí nechcete ublížit. A taky zřejmě nechcete strávit doživotí v lochu. Když se takhle úspěšně vyhnete vraždě té podvodnice jedné, zbývají ještě dva kroky - vyhnout se týpkovi se kterým vás podváděla, abyste nezabili jeho, a vyhnout se sebevraždě. Rozhodně tedy neberte žádné prášky na uklidnění, aby to uklidnění nebylo v kombinaci s chlastem permanentní. A pokud se nebudete moct vyhnout milenci vaší ženy, určitě se s ním nepotkávejte se zbraní. Pokud se bez toho opravdu neobejdete, pár ran pěstí asi přežije a možná i pochopí, ale kdybyste sebou měli něco s větší kadencí než jakou mají vaše pěsti, použili byste to taky a pak by vás to mrzelo.

 

Zločin a trest

Po úspěšném překonání této kritické fáze ale vypořádávání se s něvěrou nekončí, spíš naopak. S provinilou partnerkou totiž nezřídka budete z různých důvodů nuceni zůstat, ať už přitom půjde o majetek, děti nebo lásku. Záleží samozřejmě na konkrétní situaci, ale v mnoha případech by tím opravdovým peklem byl rozchod či rozvod, takže i když byste s ní třeba chtěli okamžitě skoncovat, radši se nejdřív zastavte a zamyslete. Nejdřív se zamyslete nad tím, jestli jste ji vy sami někdy podvedli nebo chtěli podvést, nebo jestli byste toho byli alespoň schopni. Pokud ano (což je mezi nama pravděpodobné), možná budete líp schopní ji pochopit a uklidnit se. Pokuste se z ní vytáhnout, proč to udělala, a pokud to nebude mít nějaký vyloženě zákeřný, nenávistný nebo zvrhlý důvod, nejvíc získáte smířlivým přístupem. Samozřejmě se nechovejte jako by to byla vaše chyba, to by vypadalo slabošsky a vy potřebujete působit silně. Jen tak si uvědomí, že udělala chybu a bude se cítit provinile. Pokud ji přesto chcete potrestat, nebuďte protivní, zlostní nebo škodolibí, mnohem účinnější je přísný odstup, chlad a nezájem. A určitá malá míra zraněnosti. To by ji mělo vybudit k tomu, aby se sama začala snažit, a kdo ví, možná pak bude mnohem přístupnější a ochotnější než předtím. O usmiřovacím sexu ani nemluvě. Pokud na to nezabere a oplatí vám to taky nezájmem, pak jí normálně dejte košem a najděte si jinou, protože tahle vám za to opravdu nestojí.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.