Jak přežít její nevěru?

Mnoho z nás by si rádo myslelo, že jsme ti největší kanci na planetě a že po nás už ženský nikoho dalšího potřebovat nebudou, ale skutečnost je obvykle někde trochu jinde. Ženský si nevystačí jen tak s něčím a často se začnou ohlížet jinde i když s náma hodlají zůstat. A to je potom potenciálně smrtící situace...

Fotografie zobrazující pár, kdy muž ženě sahá na koleno

Požehnaná nevědomost

Zdroj: datingrelationshipadvice.tumblr.comÚplně ideální způsob vypořádávání se s nevěrou začíná už předtím, než ji odhalíte. A sice tím, že po ní vůbec nebudete pátrat. Tohle samozřejmě platí hlavně pro ty z vás, kteří jsou chroničtí žárlivci. Procvičujte důvěru a odměnou vám za to bude klid. Pragmaticky vzato si takovým přístupem stejně nejspíš zároveň zlepšíte vaše šance na to, že vám ani nezahne - kolikrát to dělají jen tak z trucu, potvory, když si je moc hlídáte. Ženy mají sice rády pozornost, ale ne tu negativní a ještě k tomu přehnanou. Samozřejmě má smysl dávat občas trochu najevo, že žárlíte, protože to ji ujistí o tom, že vám na ní záleží a že vaše city k ní jsou dostatečně vášnivé. To je ale něco úplně jiného než hrát si na agenta 007 (nebo spíš WC 40). A stejně, věřte tomu že to radši ani nechcete vědět - milosrdná lež je kolikrát opravdu mnohem lepší pro všechny zúčastněné než krutá pravda.

 

Nádech, výdech a panáka

Zdroj: glitzburg.wordpress.comNěkdy se tomu ale zabránit nedá a dozvíte se to prostě náhodou. V takové situaci je zásadou číslo jedna jenom proboha neudělat žádnou kravinu. Proto je nejlepší fyzicky si zabránit v tom, abyste hned mohli něco udělat - v okamžiku, kdy se to dozvíte, neposílejte žádné zprávy, nepiště žádné commenty, nepřibližujte se ke střelným, ostrým nebo tupým vražedným nástrojům a hlavně se vyhýbejte své milé až do chvíle, než se uklidníte a přejde vás původní výbuch hněvu a násilný afekt. Pokud vám vadí to, že vás podvedla, nejspíš ji máte rádi a tudíž jí Zdroj: ads-ngo.comnechcete ublížit. A taky zřejmě nechcete strávit doživotí v lochu. Když se takhle úspěšně vyhnete vraždě té podvodnice jedné, zbývají ještě dva kroky - vyhnout se týpkovi se kterým vás podváděla, abyste nezabili jeho, a vyhnout se sebevraždě. Rozhodně tedy neberte žádné prášky na uklidnění, aby to uklidnění nebylo v kombinaci s chlastem permanentní. A pokud se nebudete moct vyhnout milenci vaší ženy, určitě se s ním nepotkávejte se zbraní. Pokud se bez toho opravdu neobejdete, pár ran pěstí asi přežije a možná i pochopí, ale kdybyste sebou měli něco s větší kadencí než jakou mají vaše pěsti, použili byste to taky a pak by vás to mrzelo.

 

Zločin a trest

Zdroj: shedyourinhibitions.wordpress.comPo úspěšném překonání této kritické fáze ale vypořádávání se s něvěrou nekončí, spíš naopak. S provinilou partnerkou totiž nezřídka budete z různých důvodů nuceni zůstat, ať už přitom půjde o majetek, děti nebo lásku. Záleží samozřejmě na konkrétní situaci, ale v mnoha případech by tím opravdovým peklem byl rozchod či rozvod, takže i když byste s ní třeba chtěli okamžitě skoncovat, radši se nejdřív zastavte a zamyslete. Nejdřív se zamyslete nad tím, jestli jste ji vy sami někdy podvedli nebo chtěli podvést, nebo jestli byste toho byli alespoň schopni. Pokud ano (což je mezi nama Zdroj: belfasttelegraph.co.ukpravděpodobné), možná budete líp schopní ji pochopit a uklidnit se. Pokuste se z ní vytáhnout, proč to udělala, a pokud to nebude mít nějaký vyloženě zákeřný, nenávistný nebo zvrhlý důvod, nejvíc získáte smířlivým přístupem. Samozřejmě se nechovejte jako by to byla vaše chyba, to by vypadalo slabošsky a vy potřebujete působit silně. Jen tak si uvědomí, že udělala chybu a bude se cítit provinile. Pokud ji přesto chcete potrestat, nebuďte protivní, zlostní nebo škodolibí, mnohem účinnější je přísný odstup, chlad a nezájem. A určitá malá míra zraněnosti. To by ji mělo vybudit k tomu, aby se sama začala snažit, a kdo ví, možná pak bude mnohem přístupnější a ochotnější než předtím. O usmiřovacím sexu ani nemluvě. Pokud na to nezabere a oplatí vám to taky nezájmem, pak jí normálně dejte košem a najděte si jinou, protože tahle vám za to opravdu nestojí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies